#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor 03:22

Böyle Merdiven Görmediniz! Sonsuzluk Merdiveni Göreni Şok Ediyor

Konu: Monument to the violinist , Hollanda Amsterdam'da belediyenin ve konser salonunun bulunduğu yer olan Stopera'da, kemancının heykelini yapmak için mermer zemin kırıldı. Bu eserin yaratıcısı gerçekten de sınırları ..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Hero Online Türkiye Şiiri 03:13

Hero Online Türkiye Şiiri

göz yaşları şelale. paylaşmayı öğreten oyundu bize. resmen oyun ayağına asya drama dizisi izliyorduk. inanın item basmak , en güçlü olmak gibi dertlerimiz yoktu. tek derdimiz o muhteşem hikayenin sonunu görebilmekti hero..

  • JET TV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Türkiye Savunma Sanayisinde Milli Yönetim 00:55

Türkiye Savunma Sanayisinde Milli Yönetim

Kınalıada'dan sonra Anadolu: • Milli savaş yönetim sistemi Advent'in TCG Anadolu'ya entegrasyonu başladı • Ağ desteği yeteneğine sahip Advent'in geliştirme süreçlerinde bugüne kadar 10 milyon satır kod yazıldı • 50'ye ya..

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı 01:44

SÜRÜCÜSÜZ PODLAR: Sürücüsüz Kapsüller Londra'da Denemelere Başladı

Süpervizörsüz (insansız) sürücüsüz kapsüller, İngiltere'deki Bristol şehrinde halka açık olarak test ediliyor. İngiltere hükümeti 2021 yılına kadar ülke yollarında tam olarak kendi kendine giden araçlara sahip olmayı he..

Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar 30:02

Tarihin Emanetleri - Karslı Almanlar

Belgeselin 1. bölümünde; Kars'ın Karacaören köyünde yaşayan Alman ailelerinin yaşam biçimleri, gelenekleri, Osmanlı topraklarına geliş hikayeleri ve Kars halkı ile ilişkilerinin konu edilmektedir. Agust'a sahip çıkılması..

  • PengoTV tarafından
  • 286 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..

Hintli tamirci, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için sıfırdan kendi Volkswagen Beetle'ı kuruyor 03:20

Hintli tamirci, çocukluk hayalini gerçekleştirmek için sıfırdan kendi

28 yaşındaki Rakesh Babu, Volkswagen Beetle'a sahip olmak için çocukluk hayalini kurdu. ve gerçek oldu..

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun 02:30

Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun

yüzde 99 Bakteri engelleme özelliğine sahip Doku tasarımı ve lif yapısı farklılaştırılmış yeni bir kumaşdan elde edilen yıkanabilir Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun...

Şokopop'un Maskesini Nihayet Çıkarması 01:18

Şokopop'un Maskesini Nihayet Çıkarması

Türkiye'nin YouTube'ta geçmişin kavga, polemik, basitlik ve skandallarla bezenmiş içeriklerini hazırlayıp sunarak ünlü olabilmiş ilk magazin figürü unvanına sahip Şokopop, nihayet maskesini çıkarmış. İzliyoruz efem...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Barcelonalı Palyaço Karcocha 54:09

Barcelonalı Palyaço Karcocha

Olası bir ortamda olumlu bir atmosfer yaratan özel insanlar var. Karcocha bu özel insanlardan biridir. Sokaktaki insanlara karşı gülümseme yeteneğine sahip harika sanatçılardan biridir. Bu eğlenceli videoda Karcocha'nın ..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi 00:28

Araç Durdururken Düşen Trafik Polisi

Trafik çevirmelerinde Polis memurunun sizi yönlendirip aracı durdurmanızı ister. Videodaki sürücüye de Trafik polisi gerekli talimatı veriyor. Fakat duracağı yer kısıtlı alana sahip. Memur, aracın durmasını isterken geri..

  • PengoTV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

4N1K - Bütün Okul Duysun 10:08

4N1K - Bütün Okul Duysun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Büyüleyici Görünüyorsun 10:35

4N1K - Büyüleyici Görünüyorsun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Çok Mu Seviyorsun 10:31

4N1K - Çok Mu Seviyorsun

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım 10:09

4N1K - Çok Pis Kafa Isırırım

Yaprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Has..

4N1K - Kusursuz 10 10:27

4N1K - Kusursuz 10

aprak (Gözde Mutluer), çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında,5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine, kızlar dünyasından uzak, Ali (Hasa..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer 01:58

Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Korku Dolu Köprüde Zor Anlar Yaşayan Kız 00:11

Korku Dolu Köprüde Zor Anlar Yaşayan Kız

İlginç bir yapıya sahip olan köprüye giden genç, tehlike içeren köprüde zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! 07:04

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi!

Youtube'un Türkiye'deki en fazla takipçi sayısına sahip YouTuber'larından biri olan Enes Batur, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Chevrolet marka otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önündeki otomo..