#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Dünya'nın En Güçlü Orduları 05:19

Dünya'nın En Güçlü Orduları

Askeri güç ve nüfus yoğunluklarıyla doğru orantılı olarak gelişen dünyanın en kuvvetli ordularını sizler için derledik..Daha fazlası için kanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı 01:13

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 95. bölümü ile 13 Mart Pazart..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Tanrı Olmak Hiç de Kolay Değil! Chris Hemsworth Rolüne Nasıl Hazırlanıyor? 00:33

Tanrı Olmak Hiç de Kolay Değil! Chris Hemsworth Rolüne Nasıl Hazırlanı

Thor karakteri ile birçok insanın gönlüne taht kuran Chris Hemsworth rolüne nasıl hazırlanıyor? Avustralyalı aktörü dünyanın en iyi antrenörlerinden Luke Zocchi hazırlıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı 04:25

Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı

25 Haziran'da vizyona girecek Transformers serisinin yeni filminden fragman geldi. Transformers 5: Son Şövalye ismiyle yayınlanacak film için heyecan sürerken yayınlanan fragmanda dünyanın ne hale geldiğini görüyoruz. Ma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.815 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolon Taşlarıyla Jenga Oynamak 00:47

Kolon Taşlarıyla Jenga Oynamak

Dünyanın en çok sevilen denge oyununu birde böyle izleyin. Kolon taşlarıyla jenga oynayan genç binanın yıkılmasına neden oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Korkunç Hayvan Yılan 21:48

Korkunç Hayvan Yılan

Belgesel İzle - Dünyanın En Ölümcül Yılanları..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı! 01:00

Cristiano Ronaldo ve Ümmiye Koçak'tan Türk Telekom Reklamı!

Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, “Ronaldo’ya Hız Lazım” temalı reklamın ardından şimdi de Ümmiye Koçak ile beraber “Sen Yeter Ki Hayal Et” reklamını çekti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (34) İyi Seyirler 06:32

Zula Oynuyoruz Ep (34) İyi Seyirler

Herkese Merhaba Zulada Dünyanın Katliamını Yaptım Kesinlikle İzlemeye Değer. Sizler İçin Dersimden Kısıp Video Yüklemeye Çabalıyorum Lütfen Benim Gösterdiğim İligiyi Sizlerde Gösterirsiniz Ben İnanıyorum Tanılıcaz İyi Se..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Pandaların ilk 100 günü 02:47

Pandaların ilk 100 günü

Dünyanın en sevimli hayvanlarından kabul edilen pandaların ilk 100 günlük serüveni.....

15 Güçlü Hayvan 03:08

15 Güçlü Hayvan

Dünyanın en büyük 15 hayvanı.Seyredelim Ögrenelim :)..

Kendi Kendini Yiyen Yılan 01:45

Kendi Kendini Yiyen Yılan

Dünyanın en tehlikeli hayvanlarından birisi olan yılanın kendisini yediği görüntüler böyle kaydedildi.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi 01:26

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather yine olay yarattı. Mr adam plant adlı instagram hesabından paylaşılan bir videoda ünlü dövüşçünün otel odasında kaplanıyla oynadığı görülüyor.Dünya turnesinde olan Maywea..

  • PITIRCIK tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı 01:12

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 97. bölümü ile 27 Mart Pazart..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..