#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

Yılın Animasyon Komedisi 00:52

Yılın Animasyon Komedisi

mangal da ki abinin hareketlerine dikkat!! Elflerin,cücelerin ve büyücülerin hükümranlıgındaki bir çagda bizim fırıldak ailesini neler bekliyor!!!Yada acaba ortacag elflerini cücelerini büyücülerinimi neler bekliyor.Bir ..

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti 01:52

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Sa..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Hayat Şarkısı 46. Bölüm Fragmanı 01:03

Hayat Şarkısı 46. Bölüm Fragmanı

ayat Şarkısı 46. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cem, Cevher ailesine Kerim ve Hüseyin'in olduğu bir video görüntüsü gönderiyor. Cevher ailesini seçimi çok zor olan bir şantaj bekliyor!..

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız 06:54

Örtünmek İçin Dayak Yiyen Kızın Mektubu - Mehmet Yıldız

Kimimiz evlerinde çok rahat Kur'an-ı Kerim'ini, Hadis Kitaplarını İbadetlerini, Risale-i Nur'ları okuyabiliyoruz. Hatta ailemiz bu davranışımızdan dolayı bizleri takdir eder destekler. Ama onun gibi imtihanı Ailesi olanl..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 48.Bölüm 10:24

Canım Kardeşim 48.Bölüm

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Kill Switch Fragmanı 02:17

Kill Switch Fragmanı

Pilot sınırsız enerji için bir deney yanlış giderse sonra ailesini ve gezegeni kurtarmak için savaşıyor...

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu! 03:03

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Eski Dosttan Düşman Olurmu!

Faryalı ile Yıldız arasındaki soğuk rüzgarlar, herkesi etkiliyor; gençler eteklerindeki taşları bir bir döküyorlar! Faryalı ile Yıldız'ın yıllardan sonra yeniden bir araya gelmeleri, Maya'nın gelişiyle sekteye uğramıştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

İntikam Film İzle 1:32:00

İntikam Film İzle

İNTİKAM – THE SALVATİON 2014 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE 2014 yapımı olan bu film de 1870′ li yılların Amerikasında ailesini öldürülen bir işçi intikamını alır, ancak öldürdüğü insan o zamanın en büyük çetelerinden birisinin kard..

  • Tv Series tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor Final-Ogeday ve Ailesinin Duygusal Konuşması 02:03

Survivor Final-Ogeday ve Ailesinin Duygusal Konuşması

Survivor 2017 nin finalistlerinden olan Ogedayın ailesini duygusal konuşması sizlerle, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 4. Bölüm Fragman 00:55

Ateşböceği 4. Bölüm Fragman

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Ogeday Girişken Kimdir? 01:11

Ogeday Girişken Kimdir?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor! 06:07

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Vasili Tuzağa Düşüyor!

Cevdet'in, Vasili'ye oynadığı oyun tam istediği gibi gider ve Vasili büyük bir tuzağa düşer. Cevdet, ailesini kurtarmak için Vasili ile iş birliği yaşar. Türk Karargahı'ndan tüm pusulaları, Ali Fuat Paşa'nın yerini ve ku..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 6. Bölüm Fragmanı 00:43

Ateşböceği 6. Bölüm Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Ateşböceği 6. Bölüm 2. Fragmanı 00:28

Ateşböceği 6. Bölüm 2. Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Ateşböceği 7. Bölüm Fragmanı 00:47

Ateşböceği 7. Bölüm Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirme..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal! 02:51

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Korkuyorum Ali Kemal!

Cevdet'in gerçek vazifesi ortaya çıktıktan sonra tüm ailesi mapusa atılıyor; infaz için ilk Ali Kemal seçiliyor! Cevdet'in, gerçek bir Türk vatanseveri olduğu ve bu uğurda Yunan Ordusu'nu İzmir'deki faaliyetleri engellem..

  • ANKA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce