#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:33

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı

Ateşböceği 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu,..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Ateşböceği 16. Bölüm Fragmanı 00:37

Ateşböceği 16. Bölüm Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı 00:59

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı yayında! Bahadır'ın hapse girmesi tüm dengeleri değiştiriyor! Nazlı, eğer Bahadır'ı çıkarmazlarsa, ailesini ses kayıtlarını ortaya çıkarmakla tehdit ediyor! Elif, Nazlı'nın Kenan'la olan konuşmala..

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:02

Yaratık Covenant - Alien Covenant Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Filmin konusunu kısaca anlatmak gerekirse; Covenant gemisinin mürettebatı keşfedilmemiş bir cennet bulduklarını düşünürler. Ancak aslında bu sözde cennet köşesi karanlık ve tehlikeli bir dünyadır. Bu karanlık ve tehlikel..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Outlander 3.Sezon 4.Bölüm İzle 59:50

Outlander 3.Sezon 4.Bölüm İzle

Outlander 3.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Outlander season 3 episode 04 Outlander s3e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fi..

Ateşböceği 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Ateşböceği 16. Bölüm 2. Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Ateşböceği 17. Bölüm (Final) Fragmanı 00:48

Ateşböceği 17. Bölüm (Final) Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Son Ana Kadar Birlikte Olan Domuz Ailesi 00:15

Son Ana Kadar Birlikte Olan Domuz Ailesi

çiftçiler ekinleri toplamaya başlar. ekinlerin son noktasında da ailesini yanında kalan domuzlar, beraber koşuşları çok ilginç oldu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailesinin Bulunduğu Motosikleti Çukura Süren Çinli 00:58

Ailesinin Bulunduğu Motosikleti Çukura Süren Çinli

Bir anda dengesini kaybeden çinli kazayı neyse ki herkes yaralanmayla atlatmış izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü 01:30

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için Türkiye'ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesini kabul etti...

Better Things 2. Sezon 3. Bölüm İzle 23:53

Better Things 2. Sezon 3. Bölüm İzle

Better Things 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Better Things season 2 episode 03 Better Things s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fr..

Z Nation 4. Sezon 1. Bölüm İzle 42:36

Z Nation 4. Sezon 1. Bölüm İzle

Z Nation 4.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Z Nation season 4 episode 01 Z Nation s4e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filml..

The Good Place 2. Sezon 3. Bölüm İzle 21:32

The Good Place 2. Sezon 3. Bölüm İzle

The Good Place 2.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Good Place season 2 episode 03 The Good Place s2e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi ,..

House of Cards 5.Sezon 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 56:36

House of Cards 5.Sezon 10.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

House of Cards 5.Sezon 10.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle House of Cards season 5 episode 10 House of Cards s5e10 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , F..

Cennetin Krallığı Film İzle 2:18:37

Cennetin Krallığı Film İzle

Kingdom of Heaven HD film izle Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi oğlu Balian’ın büyük ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Horlama Nasıl Tedavi Edilir 01:18

Horlama Nasıl Tedavi Edilir

Horlama kişinin ailesini rahatsız ediyorsa mutlaka tedavi edilmelidir. Öncelikle bir Kulak-Burun-Boğaz muayenesi yapılmalıdır. Boğazda tıkanıklığa neden olan bir sorun varsa bunlar cerrahi yöntemlerle çözülebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gear Sport Akıllı Saat İncelemesi 04:51

Gear Sport Akıllı Saat İncelemesi

Samsung, Gear Sport modeli ile akıllı saat ailesini genişletti. Peki nasıl bir saat bu Gear Sport? Diğer modellerden farkı ne..

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşune Sinirli'ye Taziye 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aşune Sinirli'ye Taziye

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırılarda hayatını kaybeden 68 yaşındaki Rıfat Sinirli'nin ailesini ziyaret etti...

Sevgilisine Havalimanında Evlenme Teklif Eden Kadın 00:40

Sevgilisine Havalimanında Evlenme Teklif Eden Kadın

24 yaşındaki Bethanie Heard muhteşem bir ortam oluşturarak ailesini ziyaretten dönen sevgilisi 25 Nicholle Warren'a havalimanında evlenme teklif etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:34:26

Ucuz Roman - Pulp Fiction Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi ..

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 42:52

Star Trek Discovery 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 01 Star Trek- Discovery s1e01 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle 48:33

Star Trek Discovery 1. Sezon 3. Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Star Trek- Discovery 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Dublaj Yabancı Dizi İzle Star Trek- Discovery season 1 episode 03 Star Trek- Discovery s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle..

Erkekler Finalinde Nefes Kesen Mücadele İşte Erkeklerde Sembol Şampiyonu 71. Bölüm Survivor 2018 06:06

Erkekler Finalinde Nefes Kesen Mücadele İşte Erkeklerde Sembol Şampiyo

Survivor 2018'de sembol finalini kazanarak ailesini Dominik'e getirecek olan isimler belli oldu. Kızlarda Damla'nın kazandığı finali erkeklerde kazanan isim belli oldu.....

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Damla'nın Büyük Heyecanı72. Bölüm Survivor 2018 01:03

Damla'nın Büyük Heyecanı72. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de sembol şampiyonu olan Damla, ailesini Dominik'te görebilecek olmanın heyecanını yaşıyor.....

  • BETA tarafından
  • 562 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adem Annesine Kavuştu Dominik'te Duygusal Anlar 73. Bölüm Survivor 2018 03:23

Adem Annesine Kavuştu Dominik'te Duygusal Anlar 73. Bölüm Survivor 201

Sembol oyununu kazanarak ailesini Dominik'e getirme hakkı kazanan Adem Kılıççı annesine kavuştu ve duygu dolu anlar yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce