#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Damla'nın Büyük Mutluluğu Ailesiyle Buluştu 73. Bölüm Survivor 2018 04:50

Damla'nın Büyük Mutluluğu Ailesiyle Buluştu 73. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyununda rakiplerini eleyerek ailesini görme hakkı kazanan Damla Can, sevdikleriyle buluştu. İşte o anlar.....

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan 01:09

Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan

Kakadu Papağanı ailesini kaybettikten sonra kurtarılmış ancak serbest bırakılamamış, bu yüzden esaret altında doğmuşu ve 12 yıldır bu tekerlek üzerinde dönüyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü'nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor! Mesut, oğlu Tunç'un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. ..

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle 59:15

The Night Of 1.Sezon 3.Bölüm İzle

The Night Of Story 1.Sezon 3.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 03 The Night Of s1e03 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali) 1:35:07

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali)

The Night Of Story 1.Sezon 8.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 08 The Night Of s1e08 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Bulaşıkçı Askerin Ailesine Sallaması 00:31

Bulaşıkçı Askerin Ailesine Sallaması

Bulaşık yıkayan asker telefonda ailesi ile konuşurken bol keseden sallamış . Doğuda görev yaptığı ve çatışmada olduğunu söyleyip ailesini yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 2.553 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbi - Yayla Kampı 11:02

İbi - Yayla Kampı

Kahramanlarımız, gökyüzünde yolculuklarına devam ederken yardıma ihtiyacı olan bir Baldiyarlı görerek aşağı inerler. Yeni tanıştıkları arkadaşlarının ailesini bulmasına yardım ederek ilginç yaşamlarına tanık olurlar. Hop..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor 11:22

Keremcem Yeni̇ Di̇zi̇si̇ İçi̇n Aksi̇yon Dersleri̇ Alıyor

Küçük yaşta ailesini kaybetmiş, olağanüstü yetenekleri olan bir ajanı canlandıran Keremcem, Kimse Bilmez dizisindeki rolü için aksiyon derseleri alıyor.....

  • BETA tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehit Ailesi Sinan Akçıl'ı Bağrına Bastı 10:00

Şehit Ailesi Sinan Akçıl'ı Bağrına Bastı

Sinan Akçıl stüdyo konuğumuz oldu! Sinan Akçıl, şehit ailesini ziyaretinde yaşadıklarını Beyaz Magazin'de anlattı! Yakışıklı popçu 15 Temmuz şehidimiz için yazdığı mektubu okurken duygusal anlar yaşandı. Şehit ailesi Sin..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Kuzeni 250 Bin TL Kefaletle Serbest Kaldı 09:27

Tarkan'ın Kuzeni 250 Bin TL Kefaletle Serbest Kaldı

2017'de Ercan Gönülkırmaz'ı kendi dükkanında yaraladıktan sonra dükkanı ateşe vererek feci şekilde ölümüne neden olanların yargılandığı davada, ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun 250 bin lira kefaletle serb..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yengeç Yavrularını Görmek Nasıl Olur ! 00:14

Yengeç Yavrularını Görmek Nasıl Olur !

Yengeç ailesini ziyaret eden insanlar..

  • PengoTV tarafından
  • 308 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle 21:34

Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle

Modern Family 9.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Modern Family season 9 episode 02 Modern Family s9e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , F..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Better Things 2. Sezon 4. Bölüm İzle 18:51

Better Things 2. Sezon 4. Bölüm İzle

Better Things 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Better Things season 2 episode 04 Better Things s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engellerini aştı 05:27

5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engeller

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yüzde 60 duyma problemi ve fiziksel gelişim geriliği ile dünyaya gelen, 3 yaşına kadar tek bir adım atamayarak konuşamayan Ekin Damla Yakın, aldığı özel eğitimin ikinci ayında konuşmaya ve..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

The Good Place 2. Sezon 4. Bölüm İzle 21:27

The Good Place 2. Sezon 4. Bölüm İzle

The Good Place 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Good Place season 2 episode 04 The Good Place s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi ..

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle 42:51

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle

The Orville 1.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Orville season 1 episode 05 The Orville s1e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman..

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle 49:37

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle

Mr Mercedes 1.Sezon 9.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr Mercedes season 1 episode 09 Mr Mercedes s1e09 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle 21:00

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle

Speechless 2.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Speechless season 2 episode 02 Speechless s2e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman V..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı 02:00

25 yıl önce cami avlusuna bırakıldı

25 YIL ÖNCE BİR CEKETE SARILMIŞ HALDE CAMİ AVLUSUNDA BULUNDU... CEKETİN ÜSTÜNDE MUSTAFAMA BAKAMIYORUM, O ÇOK HASTA DİYE BİR NOT VARDI... YILLAR SONRA EVLATLIK OLDUĞUNU ÖĞRENEN O GENÇ, ŞİMDİ GERÇEK AİLESİNİ ARIYOR...

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu 01:58

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu

Ankara’da 2021 yılının ilk bebeği Elisa Azra oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da bebeği ve ailesini ziyaret etti. Bakan Selçuk, bebeği sosyal mesafeyi koruyarak sevdi...

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın 00:33

Ördek Ailesi İçin Trafiği Durduran Kadın

yi insanlar iyi ki varlar! Yolun karşısına geçmeye çalışan ördek ailesini fark edip onlar için trafiği durduran güzel insanın o anları.....

  • PengoTV tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle 54:46

Outlander 3. Sezon 5. Bölüm İzle

Outlander 3.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Outlander season 3 episode 05 Outlander s3e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fil..