#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

5 Turkish Brands Which is Famous in the World 03:51

5 Turkish Brands Which is Famous in the World

5 Turkish Brands Which is Famous in the World Dünyanın Ünlü 5 Türk Markaları..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi 06:07

Çılgın Türk Otostopla 24 Ülkeyi Gezdi

Çılgın Türk otostopla 24 ülkeyi gezdi Samsunlu maceraperestin en büyük hedefi dünyanın bütün ülkelerini gezmekSAMSUN - Samsunlu makine mühendisi İbrahim Durhat, 5 yıl içinde otostopla 24 ülkeyi gezdi. Çılgın Türk otostop..

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde 04:06

Şenay Lambaoğlu - Şehrin Orta Yerinde

Şehrin Orta Yerinde şarkı sözleri ile Bir an unutsam Hayallere dalsam Bir yaz gecesinde yine gözümü açsam Yanına kaçsam Aklını okusam Türlü türlü oyunlarla Kalbini mi çalsam Dünyanın yükü üzerimde Eriyor içim bu ked..

Sarı Sıcak (2017) Fragman 02:06

Sarı Sıcak (2017) Fragman

Giderek artan sanayileşme, onbinlerce geleneksel çiftçi ailesini olduğu gibi İbrahim'in (Aytaç Uşun) ailesini de etkilemiştir. Sahip oldukları tarlanın tamamen fabrikalar arasında kalmasına rağmen tarlayı satmamakta dire..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k 39:59

Paranormal Olaylar Şeytan Vadi̇si̇ Büyülü Köşkte Bi̇r Gece Geçi̇rdi̇k

Uzun ve karanlık bir orman yolundan, vadiye ulaşıyoruz ve büyülü konağı bulmaya çalışıyoruz.Hava oldukça soğuk ve ürpertici bir atmosfere sahip.Uzun arayışların ardından konağı buluyoruz... başımıza gerek konak içerisi..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mavi Gözlü Vampir Kalamarı 04:32

Mavi Gözlü Vampir Kalamarı

Vampir kalamar, oksijen seviyesinin minumum olduğu başka hiçbir kalamarın yaşayamadığı okyanusun derinliklerinde yaşar.8 kolu, 2 uzun filamenti ve pelerinimsi bir derisi vardır.Birçok kalamarın avını yakalamak için kulla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

VW Polo 2018 Bugüne Kadar Ki En Büyük Polo 10:09

VW Polo 2018 Bugüne Kadar Ki En Büyük Polo

İşte karşınızda şimdiye kadar gördüğünüz en büyük Polo. Polo Mk6. Her açıdan kendi tarihinin enlerle dolu ilk Polo modeli. Boyutları en büyük Polo. Uzunluğu dört metreyi geçiyor; 4 bin 53 milimetre. Selefinden 7 santim ..

  • BETA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün! 44:06

Bitcoin' den Uzak Dur, Öpülürsün!

2:00 ???? Dolar seçim ertesi ne olur? 5:40 ???? Yalanın gerçeği titretti bir dönemdeyiz ! Pandemi de bunu gördük ! 10:30 ???? Türkiye’nin laik antilaik Sünni Alevi sağcı solcu problemi yoktur ! Türkiye’nin problemi boğaz..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingsman 2 Altın Çember Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:21:02

Kingsman 2 Altın Çember Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:28

Gökdelen Türkçe Dublajlı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:28

Gökdelen - Skyscraper Türkçe Altyazılı Fragmanı

FBI Rehine Kurtarma Takım lideri ve eski bir asker olan Will Ford artık gökdelenlerin güvenliğini değerlendirmektedir. Çin’deki görevi sırasında dünyanın en uzun ve en güvenli binası ateşler içinde kalınca tüm suç onun ü..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..