#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti 06:11

Galatasaray 2 - 0 M.Başakşehir Maç Özeti

Galatasaray 2-0 Başakşehir Maç Özeti Golleri İzle. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, kendi evinde İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlıyor. Şampiyonluk yarışı için oldukça hayati öneme sahip olan m..

  • PengoTV tarafından
  • 5.387 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle 1:09:33

Şoför Deyip Geçmeyin 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini seven iki gençle onların çocuklarına sahip çıkan bir şoförün hikâyesi anlatılır. Gül ve Selim birbirlerini severler. Ancak Gül’ün babası bu birlikteliği onaylamaz. İkisini ayırmak için bir plâ..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik 36:35

Paranormal Olaylar Cinli Hatun Vakasında Bir Gece Geçirdik

Yaklaşık 1 yıl önce gitmiş olduğumuz Dul Hatun Vakası isimli yere tekrar gittik. Yakın tarihte bizim videomuzu izleyen evli bir çifte adres vermiştik ve oraya gittiklerinde ilginç olaylar yaşadıklarını bize söylediler ve..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere 02:56

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere Dinle sözler Bazen dans eder bazen bakardı Kafası karışınca bi sigara yakardı Benim değildi hatta kimsenin Çok anlamadan dünyayı Çekip gidecekti O sahip olan..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 6 yıl önce
spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu 01:25

Kamapp Messenger Tanıtım By Nihat Cindioğlu

Kamapp Messenger, akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlararası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Android, iPhone ve Windows Phone (yakında) telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, ..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne- 13:32

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin ... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne? Koronavirüs sayılarının giderek arttığı bugünlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin yanı sıra güçlü bir bağışıklık s..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..