#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır 01:50

Mersin Tantuni Tarifi Tantuni Nasıl Yapılır

İnce ince doğranmış parça et ile yapılan bu leziz tantuni nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Harika bir tada sahip olup izlerken bile iştah kabartan bir tarifle karşınızdayız. Yapımı çok kolay ve lez..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️ 31:05

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️

????Deprem Bölgesine “Kılık Değiştirip girebilirler‼️ Çok DiKKAT‼️ ????Seçim Mayıs ayında olmamalı‼️ ????Bin yıl öncenin fayı aktif‼️ ????Bin yıl önceyle, bugünün fayı birleşti. ????Peş peşe depremlere neden olabilir‼️ ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç 01:08

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç

Sıra dışı hareketleri, saha içi ve dışında duruşu, üstün futbol yetenekleri belki onu dünyanın en iyisi yapmıyor ancak o dünyanın en özeli konumunda. Yıllandıkça güçlenen adam Zlatan İBrahimoviç'in mini hikayesini animas..

  • PITIRCIK tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması 11:20

Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması

Biz bu kaçırmalara kesinlikle bu dünyanın dışından diyoruz. Bugünkü listemizde film ve dizilerdeki en iyi 10 uzaylı kaçırmasını sıralıyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

 Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı 02:04

Sivas'ta Ebabil Kuşu Bulan Dayı

Sivas’ta buldukları kuşun Dünyanın en esrarengiz kuşlarından bir tanesi olan Ebabil kuşu olduğunu öğrenince inanamadılar. Dünyanın en nadir görülebilen kuşlarından biri olan, kendine has özellikleri ile halen esrarını k..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce