#Dünyanın en uzun İsmine sahip adamı ailesini tanıtıyor

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Adaletin Hızlı Tecelli Etmesi 01:56

Adaletin Hızlı Tecelli Etmesi

Polonya'da bir dükkanın camlarını el ve ayaklarıyla kırdıktan sonra kaçmaya çalışan öfkeli adamı araba çarpmış. Görüntüleri izleyenler ilahi adalet erken tecelli etti diyerek yorum yapmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateist Adam Ve 404 Not Found Error 00:16

Ateist Adam Ve 404 Not Found Error

Adamı bir kaç soruyla imana getiriyor resmen. Helal Olsun..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barzani'ye Son Uyarı  Referandumu İptal Edin 02:42

Barzani'ye Son Uyarı Referandumu İptal Edin

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ IKBY'nin referandum yapması halinde uygulanacak yaptırımları açıkladı. Bekir Bozdağ 'Referandum yeni sorunlar doğurmaya adaydır. Barış or..

Dolunay 13. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Dolunay 13. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam 00:24

Binadan Binaya Uçan Çılgın Adam

Bu kadarda olmaz diyoruz. Adamı karşı binanın üzerine uçurmaya çalışıyorlardı ama fazla uçurunca olanlar oldu. Adamın bir parçasını bile buldularsa helal olsun...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Yapışkan Sevgililer 00:13

Yapışkan Sevgililer

Tamam arkadaş anladık sevgilisiniz. Adamı kapan yok senin. Sevgililiği abartanlar..

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

Gülben Ergen'in Konserinde Koltuklar Bomboş Kaldı 00:57

Gülben Ergen'in Konserinde Koltuklar Bomboş Kaldı

Erhan Çelik'i evli iş adamıyla aldattığı haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen'in konserinde koltuklar bomboş kaldı. Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı haberl..

  • ANKA tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkekleri Baştan Çıkarma Taktikleri 01:00

Erkekleri Baştan Çıkarma Taktikleri

Herkesi Tavlayabilir Ama Sondaki Adamı Tavlayamaz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 5.Bölüm Fragmanı

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 6.Bölüm Fragman

Birlikten kuvvet doğar, demiş atalarımız. Peki, gizli görevle liseye gönderilmiş çevresine karşı aşırı derecede duyarlı ama bir takım “güven sorunları” yaşayan genç bir polisle, kendisine güveni tam ama çevresindekileri ..

Kaykay vs Mclaren 00:31

Kaykay vs Mclaren

Son Model Arabadan İnip Adamı Kovalıyor.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrol Ayagına 00:07

Kontrol Ayagına

Adamı Kontrol Edeyim Niyetine Yapacagını Yaptı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı! 01:05

Köpek Balığının Isırdığı Adam Böyle Kurtarıldı!

Denizde yüzdüğü sırada hemşire köpek balığının ısırdığı adamı görenler şoke oldu. ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda denizde yüzdüğü sırada karnından ısırılan adam arkadaşlarının bıçakla köpek balığını kesmesiyle ..

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde 01:36

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde

Sanayi Devrimi'nin en önemli adımlarından biri olan buhar makinesi, icadından gelişimine kadar sadece Avrupalıların ihtisas alanıymış gibi anlatıldı yüzyıllarca. Ancak Kandilli Rasathanesi Kütüphanesi'ndeki el yazmaları ..

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual 02:13

Mevlevi Ayini Mevlevi Ritual

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji 00:12

Kızımı Alabilirsin Ama Canımı Asla Nostalji

Cemil başarılı bir polis komiseridir. Uyuşturucu kaçakçılarını yakalamak için örgütten dışlanmış Arap Yusuf ile anlaşma yapar. Uyuşturucu alışverişinin yapılacağı yeri öğrenir. Baskın yaparlar ve yer altı örgütünün birço..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Denizin Dibinde Halter Çalışmak 00:26

Denizin Dibinde Halter Çalışmak

Görüntüde halter çalışmak için denizin dibini seçen adamı izlicez.İnsan o halteri kaldırırken ölür orda be halteri kaldırırken ağzı açık..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak 00:19

Toplarla Konser Verir Gibi Org Çalmak

Görüntüde eline aldığı toplarla etrafında 100 kişi varmış gibi ustaca çalan adamı izlicez.Bu güzel şovu alkışlıyoruz.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 14. Bölüm Fragmanı 00:49

Dolunay 14. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..