#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

At, Midilliye Böyle Çifte Attı 00:45

At, Midilliye Böyle Çifte Attı

Ortada yerinden kımıldamayan midillinin etrafından dönen atın hareketleri ilk etapta yakınlaşmak için sanılıyor. Tatlı bir arkadaşlığın görüntüsüne şahit olacağını düşünen izleyici, videonun sonunda resmen şoke oluyor. M..

  • PITIRCIK tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fragmanı

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına ale..

Lise Devriyesi 3. Bölüm - Işıl Yiğit Buluşmasının Sonu 12:10

Lise Devriyesi 3. Bölüm - Işıl Yiğit Buluşmasının Sonu

Yiğit Işıl'ın Nejdet amirin kızı olduğunu öğreniyor...

Bülent Ersoy Kara Sevda 00:37

Bülent Ersoy Kara Sevda

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi! 01:05

Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi!

Kocasının ölüm haberini canlı yayın sırasında öğrenen spiker Supreet Kaur, profesyonelliğinin gereği de stüdyoyu terk etmedi. IBC24 televizyonunda gerçekleşen olayda, Kaur'un sunduğu programa katılan muhabir ölümle sonuç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

OLAY! Aleyna'nın Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Kerimcan Açıkladı! 11:10

OLAY! Aleyna'nın Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Kerimcan Açıkladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde Simay Tokatlı, Aleyna Eroğlu'nun sevgilisi olduğunu söyleyince Kemal Doğulu bu habere çok sevindi ve kurban keseceğini söyledi. Yarışmacıl..

  • ANKA tarafından
  • 1.999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar 00:53

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar

Geçimlerini kağıt ve plastik gibi ürünleri toplamayla sağlayan Afgan'lar çöpleri sattıkları alanda yatıp kalkıyor. Pazar günleri de bir araya gelip kriket oynuyorlar. Sporun sosyalleşmede ne kadar büyük bir önemi olduğun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonetten İnen Genci Yere Yapıştıran Geyik 00:23

Kamyonetten İnen Genci Yere Yapıştıran Geyik

1 Nisan 2017 günü Kanada'da bir genç kamyonetten iniyor ve tam kaldırıma çıktığı sırada koşarak oradan geçmekte olan geyik çarpıyor. 1 nisan olmasından dolayı arkadaşları ve ailesine durumu haber vermesine rağmen şaka ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prensesim Filiz Akın & Kartal Tibet 01:38

Prensesim Filiz Akın & Kartal Tibet

Asıl amacı bir gazetede foto muhabirliği olan Ali (Kartal Tibet) sokak fotoğrafçılığı yapmaktadır. O günlerde Nilgün (Filiz Akın) adlı bir prenses, babası Katras Sultanı El Haşim’le İstanbul’u ziyarete gelir. Sürekli muh..

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi 04:24

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona T

Chp Gaziantep İl başkanlıgı Cumhuriyet Gazetesine Yapılan Operasyona Tepki Gösterdi CHP İl Başkanı İl Başkanı Hayri Sucu, Cumhuriyet Gazetesi çalışanlarına yönelik yapılan operasyonu protesto etmek için basın toplantısı..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı 13:40

Tuğçeden Dillere Destan Olacak Tanımlama - Cılıbılı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Bahar Candan, Maryam Haeri'nin kombinini konseptine uygun bulmayınca dün çok iyi anlaştığı Tuğçe Ekim bu konuda Bahar'a nasıl katıldım de..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi! 13:36

Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Tuğçe Ekim pazarcı değiliz ama halden anlarız diye Bahar Candan'a laf attı ve Bahar yapsa bu espiriye gülünürdü dedi. Bahar ise Tuğçe'y..

  • ANKA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum 18:44

Bahar Candanın Banu Alkan Taklidine Kemal Doğuludan OLAY Yorum

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde bugün pazar konsepti vardı. Bahar Candan'ın pazar kombini ve konsepti ise yine aykırıydı. Kemal Doğulu ise Bahar'ın sürekli konseptleri kat..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 04:18

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi

Murat Kelkitlioğlu- Pilotlara Emri 'Batmaz' Verdi 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. A Haber’de yayınlanan Söz Teması programına konuk olan Akş..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Merhaba Güzelim Nereye Böyle 00:50

Merhaba Güzelim Nereye Böyle

Doğan ile Tülin balayından döndüklerinde yeni patronun Vural olduğunu öğrenirler. Vural ona dostça yaklaşır. Tam barış sağlanmışken Vural Doğ an’a tuzak hazırlar. Barda çalışan Meral’le birlikte olmalarını sağlar. Bu ara..

Milyarder Kartal Tibet 1986 03:06

Milyarder Kartal Tibet 1986

Ne milyarmış ama şu milyar, daha elimize geçmeden herkesin iç yüzü ortaya çıktı. Bir de cebimizde olduğunu düşünün, insan ŞEFFAF bir hale gelirdi, aynada bile göremezdik kendimizi!..

Kriket Topunun İçinde Neler Var? 09:33

Kriket Topunun İçinde Neler Var?

Kriket topunun içerisinde neler olduğunu merak eden ekip topu incelemeye koyuldu. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı! 12:22

Deniz ve Bahar Birbirine Girdi Deniz Sonunda Patladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Maryam Haeri, Deniz Serkanova'nın normalde güzel giyindiğini ama bugün beğenmediğini söyleyince Bahar Candan buna kahkahalar attı ve Deniz'..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu! 08:05

Bahar Candan Neslihanın Söylediklerine Şoke Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Neslihan Doğrusöz ile aynı mağazadan alışveriş yapan Bahar Candan, Neslihan'ın artık o mağazadan alışveriş yapamadığını kendi dolabından gi..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İvana Sertten OLAY Yorum - Tulumunu Açıklar mısın? 07:16

İvana Sertten OLAY Yorum - Tulumunu Açıklar mısın?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Duygu Çevik, Bahar Candan'ın sürekli aynı çantayı kullanmasını eleştirince Bahar kendi çantalarının orjinal olduğunu söyledi ve ikili arası..

  • ANKA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..