#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

Arabayla Seyehat Eden Yılan 00:45

Arabayla Seyehat Eden Yılan

Avusturya'da hayvanların ne kadar keyfine düşkün olduğunu biliyoruz zaten. Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Acun Ilıcalı Dominik'teki Son Konseydeyiz 108. Bölüm Survivor 2018 01:26

Acun Ilıcalı Dominik'teki Son Konseydeyiz 108. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacılara, konseyin Dominik'teki son konsey olduğunu açıkladı.....

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

Yere İnen Bulut Görenleri Şaşkına Çevirdi 00:46

Yere İnen Bulut Görenleri Şaşkına Çevirdi

ABD'de çekilen görüntülerde ufak bir bulutun aniden gökyüzünden yere inmesi izleyenleri şaşırtırken, kullanıcıların çoğu bunun devasa bir sabun köpüğü olduğunu düşünüyor...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı 01:36

Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı

Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş dün akşam yüzü olduğu markanın lansman gecesinde samimi açıklamalarda bulundu. Nişantaşı’nda bir mekanda gerçekleşen etkinlikte Tolga Sarıtaş Söz dizisi hakkında konuştu. Di..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu 01:36

CHP İtiraf Etti: Sistem Çalışmıyordu

24 Haziran seçimlerinde Anadolu Ajansı'nın (AA) verilerinin doğru olmadığını savunan CHP'lilerden skandal bir itiraf geldi. Seçim gecesi AA verilerinin yanlı olduğunu iddia ederek maksatlı bir propagandaya imza atan CHP'..

Aslı Afşaroğlu Tatil Çantamda Ne Var 14:00

Aslı Afşaroğlu Tatil Çantamda Ne Var

Bugün sizinle tatil valizimde/çantamda neler olduğunu paylaşıyorum. Umarım keyifle izlersiniz ve yararlı olur. Beğen butonuna tıklamayı unutmayın..

Genç Kızın Ayak Bileğini Öpüp Kaçan Adam 00:19

Genç Kızın Ayak Bileğini Öpüp Kaçan Adam

Çin'de durakta beklerken bir genç kızın bileğini öpen sapık cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Genç kız ne olduğunu anlamaya çalışırken adam bir anda ortadan kayboldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli 04:42

Aslı Afşaroğlu Mezuniyet Şal Bağlama Modeli

Bugün sizlerle böyle bir model buldum ve mezuniyet özel günler için uygun olduğunu düşündüm ve paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :)..

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur 01:02

AK Parti'nin Hizmetlerini Anlatmamak İhanet Olur

Seçim öncesi röportajıyla gündeme gelen 67 yaşındaki emekli Süleyman Çakır, AK Parti'nin hizmetlerini anlatmamanın ihanet olduğunu belirtti...

 Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:09

Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Devlet Düşmanı – Enemy of the State filminin konusunda Güç mücadeleleri sebebiyle Amerikan Hükümetinde ortaya çıkmış olan bir Cinayet , durumla alakası olmayan kişileri bile çembere dahil ederek tehlikeyi ardına takar. C..

  • PengoTV tarafından
  • 7.383 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m 04:36

Hadi̇se’den Si̇nan Akçıl Pi̇şmanlığı Keşke Ablamı Di̇nleseydi̇m

Hadise dün akşam İstinye Park’ta ailesiyle birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise klibin çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere açıklama yaptı. Hadise “Çalıntı sözlerini çok ön..

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj ) 1:25:46

Korkunç Bir Film 5 - Scary Movie 5 (Türkçe Dublaj )

Korkunç Bir Film 5 izle, Korkunç Bir Film 5 türkçe dublaj izle, Korkunç Bir Film 5 full izle, Korkunç Bir Film 5 hd izle, Bazı anormal aktivitelerin olduğunu fark eden aile, güvenlik kameraları ile korunabileceğini düşün..

  • PengoTV tarafından
  • 7.622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 1 İzle 1:41:40

Recep İvedik 1 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm 04:35

Rimel Askına 100 Kat Rimel Sürdüm

Merhabalar bu videom oldukça farklı bir challenge videosu, gerçekten 100 kat rimel sürdüm mü dersiniz ? Tamamen eğlence amaçlı bir video olduğunu unutmayın lütfen. Keyifli seyirler :)..

Rimel Askına Denizde Ne Giyiniyorum 12:29

Rimel Askına Denizde Ne Giyiniyorum

Herkese merhabalar bu kez Antalya tatiimizde gittiğimiz gördüğümüz yerleri,plaj çantamda neler olduğunu ve çok merak ettiğiniz havuzda denizde ne giyiniyorum videoya aldım umarım beğenirsiniz ...

Kaynak Ustasına Yapılan Eşek Şakası 00:45

Kaynak Ustasına Yapılan Eşek Şakası

Kaynak yapan arkadaşının yanına gelerek onu korkutan arkadaşı, unutamayacağı bir an yaşatmış. Arkadaşının korkutması sonrası adeta aklı çıkan adam ne olduğunu anlamaya çalışırken arkadaşları da gülme krizine girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.267 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle 1:02:43

Altın Şehir 1986 Türk Filmi İzle

Filmde, köyden gelip büyükşehir hayatında kaybolan insanların yaşadıkları anlatılır. Selim, taşı toprağı altın şehre, hayatını kurtarmaya gelmiştir. Ancak başkaları gibi şanslı değildir. Gidecek yeri, yapacak işi yoktur...

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

Farpoint  Versus Expansion Dlc Trailer PS4 00:59

Farpoint Versus Expansion Dlc Trailer PS4

See what's in store for you in the FREE Farpoint Versus Expansion DLC Update for Farpoint on PlayStation®VR. Rated Mature: Blood and Gore, Strong Language, Violence Playstation®4 system, PlayStation®VR and PlayStation®..

  • BETA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Hilmi Cem'in Şampiyon Olabileceğini Düşünüyordum Survivor Panorama 03:33

Hilmi Cem'in Şampiyon Olabileceğini Düşünüyordum Survivor Panorama

Adem Kılıççı, Survivor 2018'e başladığında Hilmi Cem'in kesinlikle final koltuğunda olduğunu ve şampiyon olabileceğini düşündüğünü söyledi İzle..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler 10:09

Tuğçe Ay Genital Bölge Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Merabaaaaaa Bugün ki konumuz Genital bölge ve dikkat edilmesi gerekenler. Aslında biçoğumuz dikkatsiz bi şekilde iç çamaşırı seçimi, temizlik, traş yapıyoruz. Aslında en dikkat edilmesi gereken bölgelerden biri olduğ..

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız 08:00

Tuğçe Ay Kaş Uzamasını Durduramayacaksınız

Merhaba benim tatlı izleyicilerim :) Bu videom da size harika bir karışım hazırladım. Kaşları seyrek olanlar, kirpiği istediği uzunlukta olmayanlar, kirpiği uzun olup dolgun olmayanlar vs vs sayarım da sayarım. . . ..