#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi 01:37

Yumurtaya Yüzde 100 Zam Gelmesi

Dar gelirlinin tek protein kaynağı, yemek olmayan günlerin kurtarıcısı, vücut geliştiricilerin can yoldaşı yumurta yüzde 0 zamlandı.daha 1 hafta önce 30'luğu 7 lira civarında olan yumurta bugün en az 14 lira. bu artışı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı 02:35

Ebru Gündeş Servetine Servet Kattı

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş kış sezonunda 22 kez sahneye çıktı. Güzel sanatçı her sahnesinden 100 Bin lira toplamda 2 Milyon 200 Bin lira para kazandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste Servet Buldu 00:43

Otobüste Servet Buldu

Mersin'de yaşlı kadının, engelli oğluyla bindiği otobüste unuttuğu çantadan servet çıktı. Çok sayıda polis tarafından yaklaşık 1 saat süren sayımda çantanın içinden 170 bin 320 lira para ile en az 50 bin lira değerinde z..

Yaşlı Kadın Belediye Otobüsünde Servet Unuttu 01:24

Yaşlı Kadın Belediye Otobüsünde Servet Unuttu

Mersin'de yaşlı kadın, engelli oğluyla bindiği belediye otobüsünde, içinde 170 bin 320 lira para ile 50 bin lira değerinde ziynet eşyası olan çantasını unuttu...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..

İzmir'de Yapılan Sosyal Deneyde Rezalet Sonuç! 00:49

İzmir'de Yapılan Sosyal Deneyde Rezalet Sonuç!

İzmirli Semih Uyulgan, yaptığı sosyal deneyde yoldan geçen vatandaşlardan alkol içmek için para dilenerek 87 lira kazanırken yemek için dilendiğinde ise 4 lira toplayabildi. Deneyin sonuçları İzmir'deki içler acısı durum..

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu 00:59

Evlatları İçin Tarlada Çalışan Anne Yürek Burktu

Adana'da 7 çocuklu Aysel Vadi (43), eşinin başka bir kadınla evlenip evi terk etmesiyle, oğluna 20 bin lira başlık parası biriktirmek için 50 lira yevmiye ile tarlada çalışıyor. Annenin mücadelesi ise yürek burktu...

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

Taksici Ve Müşterinin Para Kavgası 03:05

Taksici Ve Müşterinin Para Kavgası

Bayan yolcu 50 lira verdiğini iddia ediyor, taksici ise 5 lira aldığını iddia ediyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Tl Robot Vs. 700 Tl Robot 07:22

70 Tl Robot Vs. 700 Tl Robot

Bu videomuzda ucuz ve pahalı oyuncak robotları karşılaştırıyoruz. Robotlardan biri 70 lira, diğeri 700 lira. Bakalım aralarında ne kadar fark var?..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece 06:50

Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece

Sokaklarda zaman zaman böyle ilginç olaylara rastlıyoruz. Bunlardan biri de genç bir arkadaşımızın 3 tane küçük su şişesini üçgen olacak şekilde yere koyup bir lira karşılığında top attırıp eğer deviren olursa ödül olara..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt'tan Açıklama) 03:13

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt

100 MİLYON LİRA CİVARINDA BORÇ! Bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu öğrenilen Martaş’ın yetkililerine ise ulaşılamadı; şirket merkezi arandığında dahi yanıt alınamadı. Şirketin yaşadığı mali darboğazın geris..

  • BETA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi 00:10

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobili ile drift yapan sürücüye 5 bin 10 lira para cezası kesildi. Polis, bir vatandaşın çektiği görüntüden yola çıkarak aracın plakasını kısa sürede tespit etti. Plakadan otomobilin sürücü..

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı 03:06

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı

Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yap..

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam 00:52

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam

Ankara'da ekmeğe yüzde 20 zam geldi. Zamla birlikte 1 lira 25 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 1 buçuk lira oldu..

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı 01:58

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı

İSTANBUL SARIYER'DE BİR HIRSIZ SİTE OTOPARKINDAN 5 MİLYON LİRA LİRA DEĞERİNDE LÜKS JİP ÇALDI. O ŞÜPHELİ TRAFİKTE YAKALANDI VE FİLMLERİ ARATMAYAN PLANININ DETAYLARINI ANLATTI...

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı 01:32

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda makas atarak zincirleme kazaya yol açan sürücü gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 206 lira para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmec..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor 03:10

Malazgirt'te Firmalar Çalışacak Eleman Bulamıyor

Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman bulamıyorMUŞ - Muş'un Malazgirt ilçesi Tarım Makineleri İhtisas Sanayi Sitesi'ndeki firmalar, bin 500 lira maaşla çalışacak işçi bulamıyorlar. Malazgirt'te firmalar çalışacak eleman..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..