#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmesi Gerekenler... 05:04

Korona Virüs Aşısı Kısırlık Yapar Mı- Hamilelikte Aşıda Dikkat Edilmes

Kendimiz ve başkalarının sağlığı için aşı olalım Diyarbakır’da aşılama oranlarının çok zayıf olduğunu anlatan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, Diyarbakır’da aşılama oranları çok ama çok zayıf olduğunu görüyoruz. Fakat aşılama ..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç 01:08

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç

Sıra dışı hareketleri, saha içi ve dışında duruşu, üstün futbol yetenekleri belki onu dünyanın en iyisi yapmıyor ancak o dünyanın en özeli konumunda. Yıllandıkça güçlenen adam Zlatan İBrahimoviç'in mini hikayesini animas..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması 11:20

Film ve Dizilerdeki En Muazzam Uzaylı Kaçırması

Biz bu kaçırmalara kesinlikle bu dünyanın dışından diyoruz. Bugünkü listemizde film ve dizilerdeki en iyi 10 uzaylı kaçırmasını sıralıyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

May: 01:39

May: "Teröre boyun eğmeyeceğiz"

İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'daki saldırı sonrasında olağanüstü güvenlik toplantısı düzenledi. Toplantının ardından basın açıklaması yapan başbakan teröre teslim olmayacağız dedi, birlik ve beraberlik mesaj..

Ecem Uzgör Kimdir? 01:58

Ecem Uzgör Kimdir?

ngiltere’de yaşayan Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde yapılan dünyanın en büyük modellik yarışması Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmişti. 1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine..

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist 01:29

Zeugma'da Hedef 1 Milyon Turist

Dünyanın en büyük Mozaik Müzesi Zeugma'da yaz aylarının yaklaşması ile hareketlilik başladı. Müze, yerli ve yabancı turistin Gaziantep'te en çok tercih ettiği tarihi alanlardan biri. Zeugma'da beklenti bu yıl da yüksek...

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

 Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!! 01:59

Rihanna Hassan Jameel İle Havuzda Uygunsuz Görüntülendi!!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Toyota'nın varisi olarak bilinen ve dünyanın en büyük aile şirketi Abdul Latif Jameel'in oğlu Hassan Jameel ile havuzda uygunsuz görüntülendi. Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna'nın Suudi milyarder iş..

  • ANKA tarafından
  • 1.552 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gelmiş Geçmiş En Kötü 10 Gelinlik Modeli 01:10

Gelmiş Geçmiş En Kötü 10 Gelinlik Modeli

Damada evliliği sorgulatacak dünyanın en çirkin gelinlikleri...

  • ANKA tarafından
  • 1.382 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siemens SL45 02:40

Siemens SL45

Siemens SL45 - Dünyanın İlk MP3 Destekleyen Telefonu Bu videomuzda 2000 yılında satışa sunulan dünyanın ilk MP3 formatını destekleyen telefonunu göreceğiz. Java desteği olan bu telefonda dosya yöneticiside vardı ve bilgi..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bill Gates 4.6 Milyar Dolar Bağış Yaptı 01:07

Bill Gates 4.6 Milyar Dolar Bağış Yaptı

Dünyanın en zengin kişisi Bill Gates rekor bir bağış yaptı. Tam 4.6 milyar dolar bağış yapan Microsoft'un kurucusu parayı sıtma, verem ve AIDS gibi hastalıklarla mücadele eden bir vakfa verdi....

Asus ZenBook Flip S UX370  Hepsini ZenBook ile İnceleyin 01:32

Asus ZenBook Flip S UX370 Hepsini ZenBook ile İnceleyin

Kendinizi çarpıcı güzelliği ve etkileyici gücü ile başarıya yükseltin. ASUS ZenBook Flip S, dünyanın her yerinde ve her yerde kullanılmak üzere tasarlanmış dünyanın en ince ve hafif konvertibl dizüstü bilgisayarlarından ..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Yasak Olan 10 Askeri Silah 07:28

Dünyada Yasak Olan 10 Askeri Silah

Dünyada Yasak Olan 10 Askeri Silah | Yasaklanan Silahlar hangisidir ? Dünyada en cok yasak olan silah ? Arkadaslar Türkiyenin Askeri Gücü 2018 , Dünyanin en güclü ordusu ve dünyanin en tehlikeli özel kuvvetleri videosunu..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek 05:07

Hindistan'a Olan Bakış Açınızı Değiştirecek 30 Şaşırtıcı Gerçek

Hindistan gidip görülmesi halinde bile anlatılması çok zordur. çünkü hem sahip olduğu çeşitlilik, hem de barındırdığı tezatlar sebebiyle genelleme yapmak neredeyse imkansız. Bir yandan bir teknolojide çok hızlı ilerlerk..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlamlığını Bir Kez Daha Ölümcül Kazaya Karışarak Kanıtlayan Volvo 00:49

Sağlamlığını Bir Kez Daha Ölümcül Kazaya Karışarak Kanıtlayan Volvo

Dünyanın en sağlam arabalarını ürettiğine dair ciddi kanıtlar bulunan Volvo’nun bu ünü, dünyanın farklı köşelerinden gelen kaza örnekleriyle doğrulanıyor. Norveç’ten gelen bu kazanın görüntüleri de söz konusu örneklerin ..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar 08:39

İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar

Dünyanın en zor işlerinden birisi olan elektrik işini yapan pilot ve çalışanın çalışma anları insanı adeta hipnotize ediyor. Mükemmel bir uyum içinde çalışan ikili dünyanın en zor işlerinden birini tereyağından kıl çeker..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler 00:03

Güneş Sistemi Hakkında Kritik Yapan Gençler

Bir grup gencin dünya ve güneşin dönüşü hakkındaki tartışması sosyal medyada viral oldu. Güneşin dünyanın etrafında döndüğünü iddia eden arkadaşlarına dünyanın güneşin etrafında döndüğünü savunan gençlerin iddiaları beyi..

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce