#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar 04:37

Alp Navruz Ve Afra Saraçoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.442 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle 1:47:01

Yakut Gözlü Kedi 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Kore'de ki bir mabette çağlar öncesinden kalma bir buda heykeli vardı, heykelin gözleri dünyanın en büyük yakutlarıyla süslüydü. İnsanlara uğursuzluk getiren bu kızıl taşlar zaman içinde elden ele dolaşmış ve ş..

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle 1:30:21

Sevgili Diktatör - Dear Dictator Türkçe Dublaj İzle

General Anton Vincent dünyanın bir ucunda diktatörlük gücünü elinde tutmaya çalışan bir liderdir. Tatiana Mills ise Amerika'da liseye giden ve bir türlü okula ayak uyduramayan genç bir kızdır. Dünyanın 2 farklı ucunda ve..

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı 00:31

Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etk

Huawei, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında en yeni ürünlerini tanıttı. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise katlanabilir ekrana sahip olan Huawei Mate X oldu. Huawei Mate X aktardığı göre dışarı ..

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar 03:20

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar

Jeff Bezos'un Türkiye tatili devam ediyor. Bodrum 136 metrelik mega yatı konuşuyor. 2019 yapımı ultra lüks yatta, 11 kabinde 22 kişi konaklayabiliyor. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, 400 milyo..

  • BETA tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması 01:19

Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması

El Clasico müthiş bir sonla sona erdi. 90+2'de sahneye çıkan Messi kariyerinin 500. golünü atarken takımını da bu dev maçta galibiyete taşıdı... Messi attığı bu son dakika golü ile bir kez daha dünyanın en iyi ikinci fut..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Prof. Dr. Canan Karatay Lahana Turşusu Yiyin 02:15

Prof. Dr. Canan Karatay Lahana Turşusu Yiyin

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı yiyeceklerinden birinin lahana olduğunu söyledi...

Hızlı Vites Değiştireyim Derken Vites Topuzu Elinde Kalıyordu! 00:49

Hızlı Vites Değiştireyim Derken Vites Topuzu Elinde Kalıyordu!

Dünyanın en hızlı vites değiştiren adamı olduğunu iddia eden sürücü, bunu denerken kötü bir sürprizle karşılaştı...

Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri 00:55

Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dünyanın en kirli 20 şehrinden 13’ünün Hindistan’da olduğunu tespit etti. Hindistan bu bağlamda, gölleri ve nehirleri temizlemek için su altı çim biçme makinelerini kullanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı 01:00

Dudullu Postası 9. Bölüm Fragmanı

Cem kim olduğunu bulabilecek mi? ???? Sokakların asi ve aşık çocuğu şimdi bambaşka bir dünyanın içinde.???? #DudulluPostası yeni bölümüyle cuma 19.00’da sadece BluTV’de! ???? Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, E..

Popüler Olmak Haklı Olmaktan Daha Mı Önemli 01:35

Popüler Olmak Haklı Olmaktan Daha Mı Önemli

İngiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yayıncı Ricky Gervais dünyanın gidişatının kötü olduğunu ve bunu da sosyal medyaya bağlamış. Facebook ve Twitter'ın hayatımızın her alanına girmesi ve insanların üzerindeki etki..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bira İçme Yarışında İçkiyi Vakumlayan Kız 00:09

Bira İçme Yarışında İçkiyi Vakumlayan Kız

Erkek arkadaşıyla ufak bi yarışa giren genç kızımız, dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor. Sünger gibi çekiverdi valla...

  • JET TV tarafından
  • 1.412 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uber Nedir 04:32

Uber Nedir

Uber nedir? Uber ile sarı taksi sürücüleri arasındaki kavga giderek büyüyor. Uber Türkiye Avrupa'da veya dünyanın pek çok ülkesindeki gibi yasal olmayı başarabilecek mi? Taksiciler, haklarının çaldığını söylerken Uberci..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..