#Dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlayana 10000 lira vereceğim

Avrupa’nın En Ücra Köşesinde Bulunan ve 2 Michelin Yıldızına Sahip Olan Restoran 04:11

Avrupa’nın En Ücra Köşesinde Bulunan ve 2 Michelin Yıldızına Sahip Ola

Danimarka'ya ait bir takımada olan Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki Faroe Adaları'nda bulunan Koks Restoran muhtemelen dünyanın en uzak konumdaki Michelin yıldızlı restorantı. İskandinav yemekleri sunan Koks Restoran, kurut..

  • GÜL tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor! 01:18

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor!

Bu yaz Bodrum’a yıldız yağıyor… Dünyanın en köklü film yapım şirketlerinden olan Paramount Pictures, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da hizmete sokuyor. Sinema ve eğlence konseptinin bir arada sunulacağı The Bodrum by Param..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitirir... 02:04

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitiri

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı da Bir Saat içinde Bitirir... Gölge CIA Olarak Bilinen Stratfor'un Kurucusu George Friedman, “Gördüğüm 2. Güç Türkiye. Türkiye Şu Anda Dünyanın 17. Büyük Ekonomisi. Suud..

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabit Frekans, Kısa Film 01:38

Sabit Frekans, Kısa Film

Matematikten sanat tarihine, ekonomiden fen bilimlerine, basit toplamadan diferansiyel denklemlere, ilkokul seviyesinden üniversite seviyesine binlerce ücretsiz ders videosu, interaktif alıştırma ve daha fazlası Khan Aca..

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği 01:24

Nemrut Krater Gölünde Sonbahar Güzelliği

Bitlis'in Tatvan ilçesinde dünyanın ikinci, Türkiye'nin ise en büyük krater gölü Nemrut, sonbaharda birçok renk tonlarına büründüğü muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor...

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon 01:43

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon

Dünyanın gözü Türkiye’nin doğalgaz çalışmalarına kilitlendiği süreçte casuslara yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devrine sızdıran 6 kişilik hüc..

Zabıtaya bıçaklı saldırı! 01:32

Zabıtaya bıçaklı saldırı!

Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alex'e Bir Övgü de Ada'dan ! 01:23

Alex'e Bir Övgü de Ada'dan !

Manchester City'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda taraftarlardan gelen soruları cevaplayan orta saha oyuncusu Fernando, Karşılıklı oynaması en zor oyuncu kimdi? sorusunun cevap olarak Alex'in adın..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Midasin Kutusu Film İzle 1:39:06

Midasin Kutusu Film İzle

Mariah Mundi henüz 17 yaşındadır. Oldukça sıradan ve mutlu bir hayatı vardır. Fakat Mariah Mundi’nin hayatı bir anda alt üst olur. Ansızın ailesi ortadan kaybolup küçük kardeşi kaçırılınca bir anda hayatı cehenneme dönüş..

  • Tv Series tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pixels Film İzle 1:45:49

Pixels Film İzle

Pixels hd izle, Dünyayı saran uzaylılardan kurtarmak için iş başına koyulma vaktidir. Uzaylılar oyunlarından esinlenerek onların videolarını araştırarak ve sonunda çözerek dünyaya saldırmaya başlarlar. ABD Başkan'ı Bu du..

  • Tv Series tarafından
  • 7.796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro 02:03

Bu yatın haftalık kirası 950 bin euro

Dünyanın en pahalı ve en lüks yatlarından biri olan Marshall Adaları bayraklı Bold yatı Marmaris Gümrüklü Limanı'na demir attı...

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı 01:10

Türkiye'den Çin'e İlk Kez Kanatlı Et İhracatı Başladı

Kanatlı et üretiminde dünyanın sayılı ülkelerinden biri olan Türkiye bir ilke imza attı. Türkiye ilk kez Çin Halk Cumhuriyeti’ne tavuk ve benzeri ürünlerin ihracatını başlattı. İşte detaylar.....

Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armageddon Film İzle 2:24:38

Armageddon Film İzle

New York şehrine irili ufaklı zarar vermekte olan küçük meteor parçalarından dolayı tedirgin durumdadır. Bunun üzerine araştırma yapmakta olan NASA, dünyaya büyük bir hızla çok kuvvetli bir şekilde yaklaşmakta olan dev b..

  • Tv Series tarafından
  • 8.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Türkiye 'Whatsapp' endişesinde! 02:29

Türkiye 'Whatsapp' endişesinde!

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MESAJLAŞMA UYGULAMASI YENİ GÜNCELLEMESİYLE BÜYÜK TEPKİ TOPLADI. ÇÜNKÜ O GÜNCELLEMEYİ KABUL EDENLERİN KİŞİSEL VERİLERİ DİĞER SOSYAL MEDYA MECRALARIYLA PAYLAŞILACAK. KABUL ETMEYENLERSE 8 ŞUBAT..

Adana kebap dünya ikincisi... 02:18

Adana kebap dünya ikincisi...

DÜNYANIN EN LEZZETLİ GELENEKSEL YEMEKLERİ LİSTESİ AÇIKLANDI. ADANA KEBABI TÜM RAKİPLERİNİ SOLLADI. LİSTEDE TÜRK MUTFAĞINDAN BAŞKA SÜRPRİZ LEZZETLER DE VAR...

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü 01:32

Türk Armin'den Uğur Şahin'e övgü

GELİŞTİRDİKLERİ KORONAVİRÜS AŞISI İLE TÜRKİYE'NİN GURURU, TÜM DÜNYANIN DA UMUDU OLDU ONLAR. TÜRK BİLİM İNSANLARI PROFESÖR DOKTOR UĞUR ŞAHİN VE ÖZLEM TÜRECİ'DEN SÖZ EDİYORUZ. MERKEL'İN VELİAHTI, DEMOKRAT BİRLİK PARTİSİ'N..

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu 02:35

Sürücüsüz Otobüsün İlk Yolcusu Cumhurbaşkanı Erdoğan Oldu

Milli imkanlarla üretilen dünyanın ilk elektrikli sürücüsüz otobüsü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde tanıtıldı. Otobüsün ilk yolcusu da Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Erdoğan, kabine toplantısına hem elektrikli hem de sürücü..

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce