#Dünyaya gösterdi

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi 00:28

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyetine, bir vatandaş, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in haberleşme giderleri dolayısıyla tepki gösterdi...

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi 00:53

Nusr-Et Sevinci Yapan Bekamenga'nın Sarı Kart Görmesi

TFF 1. Ligi'nde Balıkesirspor Sivasspor'a maçı ilginç anlara sahne oldu. Maçta gol atan Balıkesirsporlu Christian Bekamenga sevincini son zamanların fenomeni haline gelen Nusret tarzı tuzlama hareketini yaparak gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Tove Lo Konserde Hayranlarını Şok Etti! 01:27

Tove Lo Konserde Hayranlarını Şok Etti!

İsveçli şarkıcı Tove Lo, Manchester'de verdiği konser sırasında aniden tişörtünü kaldırıp göğüslerini gösterdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İvana Sertten Neslihana Yürüyüş Dersi 12:34

İvana Sertten Neslihana Yürüyüş Dersi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Simay Tokatlı, Neslihan Doğrusöz'ün dövmeleri ve kısa saçları sayesinde ne giyse tarz olduğunu iddia ederken yeni yarışmacı Selin Baygüneşli..

  • ANKA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı 00:51

Pensilvanya’da “Trump Senin İçin Geliyor FETÖ Gülen“ Pankartı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Trump'ın galip gelmesinin ardından FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı çiftliğe 30 kilometre mesafedeki kent, Trump taraftarlarının gösterisine sahne oldu. Pensilvanya'da Trump Senin İ..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki 01:09

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki

ABD'nin uçuşlarda kabine büyük elektronik cihazların alınmasını yasağı İstanbul'dan yapılacak uçuşları da kapsıyor. İstanbul'da yolcular karara tepki gösterdi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol! 11:25

Kerimcan Durmazdan Bahara Özel Kontrol!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Emine Aydın, Kemal Doğulu'nun yarışmacıları peluş ya da kürk giymemeleri konusunda uyardığını aksi takdirde tarz alamayacaklarını hatırlatın..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akhisar Belediyesporlu Oyuncuların Hakeme Tepkisi 00:33

Akhisar Belediyesporlu Oyuncuların Hakeme Tepkisi

Ziraat Tükriye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında oynanan Akhisar Belediyespor - Medipol Başakşehir maçında Akhisarlı oyuncular ofsayt bayrağını geç kaldıran yan hakeme tepki gösterdi...

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Evleneceksen Gel'de Güzelin Anıla Sert Çıkışı! 04:32

Evleneceksen Gel'de Güzelin Anıla Sert Çıkışı!

Çok dişli gelin adaylarından Güzel Anl'ın açıklamalarına hiç beklenmedik bir karşılıkla tepki gösterdi.O an yaşananlra sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa 00:57

Kuzey İrlanda hükümetinde istifa

Kuzey İrlanda’da bir hükümet krizi kapıya dayandı. Bölgesel Hükümet’in Başbakan Yardımcısı Martin McGuinness istifa ettiğini açıkladı. McGuinness istifa nedeni olarak kamu finansmanıyla ilgili suçlamaların hükümet tarafı..

Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri 01:17

Mısır İskenderiye Kilisesinin Patlamalarının Anını Görüntüleri

Mısır İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir video, 9 Nisan Pazar günü İskenderiye'de bir Coptic cathedral'a saldırı düzenlenmesinden şüphe edilen bir intihar bombacısı saldırı gerçekleştiği anda görüldü. CCTV görü..

Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'li Vekile Çok Sert Tepki ''Sen Gerizekalı Mısın 02:48

Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'li Vekile Çok Sert Tepki ''Sen Gerizekalı

Trabzon'da katıldığı toplu açılış töreninde halka seslenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un '16 Nisan'da 'Evet' çıkarsa bunları İzmir'e kadar kovalayıp denize dökeceğiz..

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti 00:26

Cem Yılmaz'ın Elektrikli Bisikleti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, elektrikli bisikletiyle Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Yılmaz, basın mensuplarına “Müsaade eder misiniz?” diye tepki gösterdi. Ünlü komedyen Cem Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Japon Restoranından Böcekli Ramen Lansmanı 01:08

Japon Restoranından Böcekli Ramen Lansmanı

Japonya'da bulunan bir restoran, Japon mutfağına özgü ramen yemeğinin böcekli versiyonunu beğeniye sundu. Etkinliğe yabancı konuklar da ilgi gösterdi...

  • Umut Tv tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce