#Dünyaya gösterdi

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi 02:40

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi

MHP’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Peki, MHP yönetimi neden böyle bir karar aldı? Cemal Enginyurt bu karara nasıl tepki gösterdi?..

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı 03:35

Şanlıurfa’da sıcak hava bunalttı

Şanlıurfa’da termometreler 46 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar sıcaktan korunmak ve serinlemek için her yolu denedi...

Halk otobüsünde nefes alacak yer kalmadı 01:48

Halk otobüsünde nefes alacak yer kalmadı

Kocaeli’de Dikey Geçiş Sınavı (DGS) olması sebebiyle sabahın erken saatlerinde otobüslerde yoğunluk oluştu. Pandemi kuralları sebebiyle otobüs kooperatifi erken önlem almayınca, nefes alacak yer kalmadı. Vatandaşlar otob..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahıslar arasında arbede 04:33

Maske denetiminde ortalık karıştı- Polis ile kimlik göstermeyen şahısl

Edirne’de, polis ekiplerinin gerçekleştirdiği maske denetimlerinde, ortalık karıştı. Kimliklerini vermek istemeyen 2 şüpheli önce küfür edip, ardından da mukavemet gösterince arbede yaşandı. Polis, mukavemette bulunan şa..

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün önünü kesti 01:27

Esenler'de doluluk yüzünden binemediği gerekçesiyle bir kadın otobüsün

Esenler'de her sabah İETT otobüsü beklediğini ancak yoğunluktan dolayı binemediğini iddia eden bir kadın otobüsün önünü kesti. Dakikalarca otobüsün gitmesine izin vermeyen kadına çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi...

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi 05:53

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi

Çorum'da korana virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde maske takmadığı için 392 lira idari para cezası uygulanan vatandaş, İyi maaşınız çıktı diyerek polise tepki gösterdi...

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun 01:33

Bakan Soylu'dan İstanbul Barosu'na- Yazıklar Olsun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu DHKP-C’li Ebru Timtik’in resminin İstanbul Barosu’na asılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Bugün bir terör örgütü mensubunun fotoğrafını İstanbul Barosu’na asanları şiddetle kınıyorum, ya..

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepki... 02:19

Maske takmamak için polise direnen kadına hemcinsinden görülmemiş tepk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde maske takması için kendisini uyaran polise aldırış etmeyip maske takmamak için direnen bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Polise ve çevredekilere hakaretler yağdıran kadının tavırları çevredek..

Maraş Artık Kapalı Değil 01:45

Maraş Artık Kapalı Değil

Kuzey Kıbrıs'ta tarihi bir gün yaşandı. Kapalı Maraş'ın bir bölümü 46 yıl sonra kullanıma açıldı. Halk, bir zamanlar adanın göz bebeği olan adrese yoğun ilgi gösterdi...

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem 07:11

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem

Antalya’nın turizm merkezi Kaleiçi’nde taksi şoförü Tuğrul Yüksek, korona virüs salgınına rağmen müşterilerinin sürekli ön koltuğa oturmasını koyduğu kadın cansız manken ile engelledi. 3 aydır ön yolcu koltuğunda maskeli..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor 01:54

Balık Tezgahlarında Palamut Bolluğu- Tanesi 10 TL'den Satılıyor

Edirne’de tanesi 10 liraya düşen palamut balığı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Edirne’de palamut balığının tanesinin 10 liradan satıldığını duyan vatandaşlar, sabahın ilk saatlerinde balık pazarına akın etti. Balıkçıla..

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepkisi 01:32

Uyuşturucuyla yakalanan şüpheliden gazeteciye 'Utanmıyor musun-' tepki

Aksaray’da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliden biri kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarını önce tehdit etti, sonra “Utanmıyor musun?” diye tepki gösterdi..

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Bahçeli- -Askere Düşmanlık, Düşmana Askerliktir- 02:19

Bahçeli- -Askere Düşmanlık, Düşmana Askerliktir-

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın ''Türk ordusu satıldı'' açıklamasına bir tepki de MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında ''Askere düşmanlık, düşmana ..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz 02:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Biz Askerimizi Size Yedirtmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li Vekil Ali Mahir Başar’ın “Ordu Katar’a satılmış” sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Biz askerimizi size yedirtmeyiz, bu millet bunu affetmez” dedi...