#Dünyaya gösterdi

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Webo'ya ırkçı saldırı! 02:47

Webo'ya ırkçı saldırı!

DÜNYA, İNSANLIK SUÇU İŞLEYEN HAKEME KIRMIZI KART GÖSTERDİ... UEFA'NIN EN ÖNEMLİ ORGANİZASAYONU ŞAMPİYONLAR LİGİ, BİR İNSANLIK SUÇUNA SAHNE OLDU. PARİS ST. GERMAİN - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇINININ 4. HAKEMİ, PİERRE WEBO'YA..

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı 03:20

Esenyurt'ta aynı manzara- Durdurulan tüm minibüsler tıka basa çıktı

Esenyurt'ta sabah saatlerinde trafik polisleri tarafından yapılan uygulamada art arda durdurulan tüm minibüsler tıka basa yolcu çıktı. Vatandaşlar minibüs sayısının aynı olmasından dert yanarken, bir minibüs şoförü ise, ..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muamelesine tepki 00:09

İçişleri Bakanı Soylu'dan Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muame

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir’in Foça ilçesi Aslan Burnu açıklarında 31 göçmenin kurtarıldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, Yunanistan'ın göçmenlere insanlık dışı muamelesine tepki gösterdi. Bak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki 03:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da düzenlenen Şeb-i Arus töreninde Kur'an-ı Kerim'in Türkçe okutulmasına sert sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan, CHP'nin 1940'ların faşizmine dönüş hesapları var dedi...

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı 01:44

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı

İstanbul'da şiddetli sağanak etkisini gösterdi. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar zor anlar yaşarken, Silivri'de birçok iş yeri su altında kaldı. Meteoroloji, megakent için sarı uyarı verdi...

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Tam kapanmayı anlayamadılar! 01:58

Tam kapanmayı anlayamadılar!

TAM KAPANMADA EKİPLER DENETİMLERİNİ, BAZI KİŞİLER DE BAHANELERİNİ SÜRDÜRÜYOR....KİMİSİ BASIN ÇALIŞANIYIM DİYEREK, SAHTE BASIN KARTINI GÖSTERDİ, KİMİSİ DE İZİN BELGESİ DİYE YAZARKASA FİŞİNİ....

Yeni AKM’de ‘yok’ yok 01:59

Yeni AKM’de ‘yok’ yok

YENİ AKM YÜZÜNÜ GÖSTERDİ..

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı 00:40

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı

Antalya'da kamyonetin kasasını adeta diskoya çeviren bir grup genç, seyir halinde dans edip eğlendi. Gençlerin bu eğlencesi kimi vatandaşı gülümsetirken kimileri ise trafiği tehlikeye atan eyleme tepki gösterdi. Eğlenmey..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Mikdat Kadıoğlu- Dereye apartman dik sonra iklim krizi... 01:00

Mikdat Kadıoğlu- Dereye apartman dik sonra iklim krizi...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu sel felaketi için iklim krizi diyenlere sert çıktı. Kadıoğlu dereyataklarına ev yapılmasına tepki gösterdi...

Etiketlerin zam yolculuğu! 02:22

Etiketlerin zam yolculuğu!

SEBZE MEYVE TARLADAN TEZGAHA GELENE KADAR ETİKETİNİ KATLIYOR... VATANDAŞIN CEBİNİ YAKIYOR. BUNA DUR DEMEK İÇİN TİCARET BAKANLIĞI DENETİMLERE BAŞLADI... İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DAKİ HALDE DE MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPTI. ORADA ..

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'nde aradık 03:30

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'

Son dönemde gıda ürünlerinde fahiş fiyatlarından söz ederken fiyatı yükselen diğer bir gıda ürünü de tavuk oldu.. Tavuk fiyatları 1 yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. DHA muhabiri Murat Küçük Bolu'daki tavuk üret..

KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ 02:15

KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ

Ankara'nın Sincan ilçesinde Mustafa S. (27), 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğunu darbedip, cinsel tacizde bulunduğu, kız arkadaşı Dilek A. (18) da yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Mağdur kızların yakınları, ad..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor 02:19

Yeni Normal Şubat'ta Kademeli Başlıyor

Alınan tedbirler etkisini gösterdi vaka sayısı bir ayda yüzde 60 düştü. Şimdi gözler kısıtlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına çevrildi. Uzmanlara göre yeni normale geçiş şubat ayında kademeli olarak başlayabilir. İşt..

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor 01:14

Yabancı Yatırımcılar Türk Piyasasına Yöneliyor

Bloomberg'ten Türk ekonomisine yönelik çarpıcı açıklama. Yabancı yatırımcılar yeni ekonomi yönetimine güvendiklerini gösterdi. Kasım ayından bu yana 3,1 milyar dolar değerinde Türk tahvilini portföyüne ekledi...

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli 01:45

Tedbirlerden Taviz Verilmemeli

Son günlerde korona vakalarında yaşanan tırmanış kısa süreli bir rahatlamanın bile ağır sonuçları olabileceğini gösterdi. İşte bu noktada uzmanlardan “Tedbirlerden taviz verilmesin uyarısı geldi...

“Bildirinin merkezinde CHP var” 03:29

“Bildirinin merkezinde CHP var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe imalı bildiriye bugün de tepkisini sürdürdü. Bildiriye destek veren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi...

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki 02:40

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunan mevkidaşı Dendias ile düzenlediği basın toplantısında, “tarihi” olarak nitelendirilecek anlar yaşandı. Konuk Bakan Türkiye'yi Yunanistan'ın egemenlik haklarını ihlal etmekle su..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi 01:52

Taksicinin Bahaneleri Bitmedi

İSTANBUL'DA POLİS, DENETİM YAPTI, TAKSİCİLERE CEZA YAĞDI... KISA MESAFEYE GİDİYORLAR DİYE TURİSTLERİ ALMAYAN BİR TAKSİCİ DE ONLARDAN BİRİYDİ... KESİLEN CEZAYA, YEMEK YEMEYELİM Mİ, TUVALETE GİTMELİM Mİ DİYEREK TEPKİ GÖSTE..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu 08:44

Ahmet Ağaoğlu Birçok Sorun Varken MHK'nin Kararı Gündeme Oturdu

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bugün gerçekleşen toplantının ardından sporun birçok sorunu olduğunu ve bunların konuşulmadığını söyleyerek, “Anadolu kulüplerinin gelirleri yüzde 80-90 düştü. Birçok sorun v..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..