#Dünyaya gösterdi

Cem Yılmaz'ı Sinirlendiren Defne Samyeli Sorusu 00:29

Cem Yılmaz'ı Sinirlendiren Defne Samyeli Sorusu

Cem Yılmaz, önceki akşam Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Kameraları görünce sinirlenen Cem Yılmaz, “ayrılık” iddialarıyla ilgili konuşmak istemedi. Defne Samyeli’nin neden galaya gelmediğini soran muhabirler..

  • BETA tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

İşte Tarihe Geçen O Müthiş Kare İzle 02:39

İşte Tarihe Geçen O Müthiş Kare İzle

Sultanlar Ligi Şampiyonu ve ikinci olan Galatasaray'ın voleybol takımları fair-play'in ne olduğunu tüm dünyaya gösterdi...

PyeongChang Kış Olimpiyatlarında Kayak Yapan Robotlar Yarıştı 01:53

PyeongChang Kış Olimpiyatlarında Kayak Yapan Robotlar Yarıştı

Güney Kore'de 9 Şubat'ta başlayan PyeongChang Kış Olimpiyatları, robotların kayak yarışına ev sahipliği yaptı. Dünyanın çeşitli üniversitelerinden gelen sekiz robotik ekibi, tasarladıkları humanoid robotlarla 10.000 dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da  Kralı 00:59

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı

Sadece Yeşil Sahaların Değil Freestyle'ın Da Kralı Gremio, PSG ve Barcelona başta olmak üzere toplam 8 kulüpte forma giydi. Bir yandan da Brezilya Milli Takımı’nın formasını terletti. Yeşil sahalarda sergilediği hünerl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti 01:35

Beşiktaş Taraftarı Sessiz Tezahürat İle Tarihe Geçti

Liverpool maçında desibel rekoru kıran Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone Arena'da Benfica ile oynanan karşılaşmada dünyanın en sessiz tezahüratını yaparak yine tarihe geçti. Siyah-beyazlılar, ırkçılığa ve işitme engellile..

Dünyayı Titreten 8 Türk &  8 GreatestTurkıs In Hıstory 05:47

Dünyayı Titreten 8 Türk & 8 GreatestTurkıs In Hıstory

Tariha adını altın harflerle yazmış,dünyaya nam salmış 8 Türk. 1-Mete Han 2-Atilla 3-Sultan Alparslan 4-Timur 5-Fatih Sultan Mehmet 6-Yavuz Sultan Selim 7-Kanuni Sultan Süleyman 8-Mustafa Kemal Atatürk..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesinin Karnını Şekilden Şekle Sokan Bebek 02:31

Annesinin Karnını Şekilden Şekle Sokan Bebek

Duncan ismi verilen bebek bu görüntülerden kısa bir süre sonra dünyaya gelmiş. Dünyaya gelmeden önce ise annesinin karnına ufak tekmeler atmayı da ihmal etmemiş.....

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye - Tepecikli 06:03

Kibariye - Tepecikli

ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onu..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Deniz Çakırdan Haftaya Buluşuyoruz Paylaşımı 01:50

Deniz Çakırdan Haftaya Buluşuyoruz Paylaşımı

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkiya dÜnyaya Hükümdar Olmaz dizi oyuncusu Deniz Çakirdan haftaya buluşuyoruz paylaşimi..

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle 1:55:12

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 Film İzle

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti Bölüm 2 filmini izlemeden önce açıklamayı okumanızı tavsiye ederiz. Alacakaranlık efsanesi final bölümünde olaylar Bella'nın vampir olması, yeteneklerini öğrenmeye başlaması ile başla..

  • Tv Series tarafından
  • 152.739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armageddon Film İzle 2:24:38

Armageddon Film İzle

New York şehrine irili ufaklı zarar vermekte olan küçük meteor parçalarından dolayı tedirgin durumdadır. Bunun üzerine araştırma yapmakta olan NASA, dünyaya büyük bir hızla çok kuvvetli bir şekilde yaklaşmakta olan dev b..

  • Tv Series tarafından
  • 8.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce