#Dünyaya nam salan türkler

Jumanji: Welcome to the Jungle Fragman 02:35

Jumanji: Welcome to the Jungle Fragman

Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarları oluyor. Ne keşfettiklerini sadec..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

 Diriliş Ertuğrul - Sultan Alaâddin Keykubat'ın Bilinmeyenleri 06:07

Diriliş Ertuğrul - Sultan Alaâddin Keykubat'ın Bilinmeyenleri

Babası, Sultan I. Gıyaseddin Keyhüsrev, Annesinin kim olduğu, çocukluğu ve meliklik dönemi hakkında fazla bilgi bulunmayan Sultan Alaaddin Keykubat muhtemelen 1190 yılında dünyaya gelmiştir...

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi 00:35

Ebru Şancı Bakıcılara Servet Ödedi

Manken Ebru Şancı Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti. Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’YI Bodrum’da dünyaya getirmişti. Bir yılda 9 dadı değiştirdiğini söyleyen Ebru Şancı, ‘Bakıcıla..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima Aslında Kim? 04:39

Adriana Lima Aslında Kim?

Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981'de Brezilya'da Salvador, Bahia'da düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. 13 yaşında, yerel bir mağazada alışveriş yaparken keşfedilen Amerikan yerlisi, Afrika, Brezilya ..

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Vücutta İki Hayat Yaşıyorlar 01:59

Tek Vücutta İki Hayat Yaşıyorlar

Abigail Loraine Hensel ve Brittany Lee Hensel 7 Mart 1990'da Minesota'da dünyaya geldiler. İkizlerinde tüm ikizlerden bir farkı vardı. O da iki ayrı kafa ve tek bir vücuda sahip olmalarıydı. Bu durum onları yıldırmadı ve..

  • ANKA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiyecilerin Çılgın Kurtarma Operasyonu 02:13

İtfaiyecilerin Çılgın Kurtarma Operasyonu

Brezilyalı itfaiyeciler de Türklere özenmiş galiba. Bu nasıl bir kurtarma şeklidir? Dünyaya yayılıyor resmen...

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Sevimli Dinazor  Türkçe Dublaj 1:16:29

Sevimli Dinazor Türkçe Dublaj

Profesör Tibberton; çok yönlü, sevimli ancak dağınık fikirli, topluma uyumsuz bir bilim adamıdır. Profesörün okulunda birbirinden farklı karakterlerde öğrencileri vardır. Evlat edindiği Tim, telaffuz sorunu olan penguen..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

 Sihirli Annem'in Tuğçe'si Tanınmaz Hale Geldi 00:35

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Tanınmaz Hale Geldi

Bir döneme damgasını vuran 'Sihirli Annem' dizisinin 'Tuğçe'si Damla Ersubaşı, anne olduktan sonra aldığı kilolarla tanınmayacak hale geldi Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle hafızalara kazınan b..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 EDHO'nun Yeni Sezon Çekimlerinden Görüntüler 02:08

EDHO'nun Yeni Sezon Çekimlerinden Görüntüler

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Yeni Sezon Çekimlerinden Görüntüler..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Kaplumbağadan Yemeğini Sakınan Zalim Kuş 00:40

Kaplumbağadan Yemeğini Sakınan Zalim Kuş

Böylesine insafsızlık olur mu be kardeşim? Ne olurdu iki lokmayı da kaplumbağayla paylaşsan da dünyaya mesaj versen? Bak şimdi alay konusunu oldun...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niyazi Bey Yerli Film Fragman 00:42

Niyazi Bey Yerli Film Fragman

Mafya babası Nizayi Bey ölür. Öteki tarafta günahlarıyla sevaplarının hesabı yapılırken ilginç bir durum çıkar ortaya. Yaptığı kötülüklerin haddi hesabı olmasa da hayatı boyunca fakire fukaraya kol kanat germiş bir adamd..

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek 01:46

Kardemir Karabükspor'dan Arakanlı Müslümanlara Destek

Teknik Direktör Erkan Sözeri gözleri dolarak anlattı, Dünya ve Türkiye ayağa kalksın ve buna tepki göstersin. Hepimizin ailesi var. Orada o olaylar olurken burada rahat uyumak çok zor. O yüzden de bu bir çığlık olsun, T..

Tutsak 1. Bölüm Fragmanı 00:58

Tutsak 1. Bölüm Fragmanı

Tutsak 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. İlk Bölüm 19 Eylül Salı Tutsak 1. Bölüm Fragmanı yayında! Yok olan hayatlarla tekinsiz bir dünyaya tutsak edilen Elif... Karanlık sırlarıyla tehlike saçan Gürhan Ailesi.....

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı

Kırşehir'de bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Kendi düğününde Neşet Ertaş'ın Şu fani dünyaya geldim gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla hayran bıraktı...

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin

Kırşehir'de düğününde Neşet Ertaş'ın Şu Fani Dünyaya Geldim Gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla seyredenleri hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi 01:19

Afganistanda Bir Kadın Zinadan Kurşuna Dizildi

Afganistan'ın bir çok bölgesini denetleyen Taliban gerillaları, zina yaptığı gerekçesiyle suçlu bulunan bir kadının kurşuna dizilme sahnesinin videosunu yayınladı. Video kaydı Reuters haber ajansı tarafından dünyaya dağı..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz 00:36

Kabe İmamı Sudeysi; Hamdolsun ABD İle Birlikte Liderlik Ediyoruz

1984 yılından bu yana Kabe'de imamlık yapan Sudeysi, ABD'de katıldığı bir konferans sonrası sarf ettiği sözlerle İslam dünyasının tepkisine yol açtı. Sudeysi, Allah'a şükür bugün ABD ve Suudi Arabistan dünyaya birlikte ..

Jumanji 2 2.Fragmanı 02:59

Jumanji 2 2.Fragmanı

Jumanji 2 2.Fragmanı Yayınlandı. Yepyeni bir Jumanji macerasında, dört liseli çocuk, eski bir video oyun konsolu keşfediyor ve oyunun ormandaki ortamına çekiliyor ve kelimenin tam anlamıyla seçtikleri yetişkin avatarlar..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..