#Dürüst

Tecavüzcü Coşkun vs. Müjde Ar 00:51

Tecavüzcü Coşkun vs. Müjde Ar

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Zipcikti Cafer Kahkaha 01:40

Zipcikti Cafer Kahkaha

Zipcikti Caferin Kahkahasi. Ne dedin? benimle dogru dürüst konusana be kadin! :D..

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun 04:38

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun

Garip bir kurban kesimi olayı. Hayvan bayır aşağı mı uçurum mu anlayamadığımız bir yerde yatırılıyor.Kesilirken ne tekbir getiriliyor , ne hayvanı doğru dürüst biri tutuyor.Sonrası zaten malum.....

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması 01:59

Gazeteci Cüneyt Arkın'ın Vurulması

Cüneyt Arkın (Murat), foto muhabiri arkadaşı rolündeki Şevket Altuğ'la (Nuri) birlikte Hürriyet gazetesinde calışan cesur ve dürüst bir gazetecidir. İkilinin bir tecavüz vakasına dair özensizce hazırladıkları bir haberle..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Beyaz'la Göz Göze: Alişan (Beyaz Show - 05 Mayıs 2017) 03:19

Beyaz'la Göz Göze: Alişan (Beyaz Show - 05 Mayıs 2017)

Beyaz'ın konuklarına hissettiklerini dürüst olarak söylediği Beyaz'la Göz Göze köşesine bu hafta Alişan katıldı! Beyaz, açtı ağzını, yumdu gözünü Alişan ile ilgili düşündüklerini dürüstçe sordu! Alişan, sorulan ve söyl..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebru Şallı ve Sevgilisi Uğur Akkuş'a Şok! 00:41

Ebru Şallı ve Sevgilisi Uğur Akkuş'a Şok!

Ebru Şallı ile evli sevgilisi Uğur Akkuş dün “3 aydır seviyeli, dürüst, doğru ve saygılı bir ilişkimiz var. Evlilik kurumuna saygımız büyük” diye açıklama yaptı SEVİYELİ İLİŞKİ!!! Bunun üzerine Uğur Akkuş’un 10 yıllık eş..

  • ANKA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu! 01:15

Lucescu Türkiye'de İlk Kez Beın Sports'a Konuştu!

Tecrübeli teknik adam, Galatasaray'a nazik teklifleri için teşekkür ettiğini belirtti ve Hala sahada olmak istiyorum. Hem sayın Demirören'e hem sayın Dürüst'e hem de sayın Yardımcı'ya çok teşekkür ederim. Bana güvendile..

  • OFSAYT tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

Sosyetik Güzel Düzgün Fiziğiyle Plajı  Salladı 02:46

Sosyetik Güzel Düzgün Fiziğiyle Plajı Salladı

Bir dönem adı Erhan Çelik ile aşk yaşadığı dedikodularına karışan sosyetik güzel Elif Dürüst, Bodrum'da düzgün fiziğiyle tüm bakışları üzerinde topladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle 1:18:17

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle

Filmin Konusu: Şakir sahtekar ve dolandırıcı bir minibüs şoförüdür. Çiçek Abbas ise Şakir’in muavinliğini yapmaktadır ve Şakir’in tam aksine son derece saf, iyi niyetli ve dürüst bir adamdır. Ancak ikisi de aynı kıza sev..

  • PengoTV tarafından
  • 5.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Arkadaşa Söylenmicek Seyler 04:23

Kız Arkadaşa Söylenmicek Seyler

Kadınlar her zaman dürüst erkeklerden hoşlanır ama bazen gerçekleri duymaktan ziyade kendi akıllarından geçen şeyleri erkeklerden duymak isterler..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olmaz Olsun Böyle Barış 02:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olmaz Olsun Böyle Barış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lafa geldiği zaman, 'Barış, barış, barış.' Bu nasıl barış? Gel vur burayı ondan sonra 'barış' de. Olmaz olsun böyle barış. Dürüst olalım. Samimi olalım. dedi...

Sınıfa Geç Gelen 10 Öğrenci Tipi 05:06

Sınıfa Geç Gelen 10 Öğrenci Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda derse geç giren öğrenciler var. Umursamayan, yalan söyleyen, kuyruklu yalan söyleyen, geç kalmayı alışkanlık edinen, dürüst davranan, özür dilemeyi abartan... Bu öğrenci tiplerini okullarda hep ..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Kaslı Sanan Adanalı İle Manita Mevzuları 06:13

Kendini Kaslı Sanan Adanalı İle Manita Mevzuları

Şuana kadar yüzlerce kızla çıkan kral, kızların Arnold Schwarzenegger'e benzeyen göğüsünü ısırıp yalamak istediğini ve kendisiyle çıkmak isteyen kızlara dürüst olduğunu anlatıyor. Ayrıca hayranları için kız tavlama takti..

  • JET TV tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık 14:49

BİM Tatlıları VS. Pastane Tatlıları - Lezzet Karşılaştırması Yaptık

Bu videoda BİM marketinden satın aldığımız tatlılar ile Kadıköy'deki bir pastaneden aldıklarımızı karşılaştırıyoruz. Önce tatlarına bakıyoruz, sonra da dürüst bir şekilde düşüncelerimizi belirtiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce