#Düğün günlerini unutulmaz hale getiren sakar İnsanlar

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Tarkan'ın Şarkısıyla Kendinden Geçen Kız 00:14

Tarkan'ın Şarkısıyla Kendinden Geçen Kız

Arkadaşının düğününe katılan kız pistte oynarken bir anda Tarkan'ın şarkısı çıkınca sevinçten ne yapacağını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gelin Çiçeği İçin Kavga Eden Kızlar 00:09

Gelin Çiçeği İçin Kavga Eden Kızlar

Düğün sonrası atılan gelin çiçeğini kapmak isteyen kızlar adeta kavgaya tutuşmuş. Kızlar pistin ortasında birbirlerini itip kakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Düğünde Kendi Pastalarını Yapan Gelinle Damat 00:30

Düğünde Kendi Pastalarını Yapan Gelinle Damat

Düğünde bir farklılığa imza atmak isteyen gelin ile damat önlerine getirilen malzemelerle pasta yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kuzu Kuzu Dansıyla Alkışı Hak Eden Amca 00:27

Kuzu Kuzu Dansıyla Alkışı Hak Eden Amca

Düğün günü sahne hazırlığı yapan müzisyenler Tarkan'ın Kuzu Kuzu şarkısını çalmış. Bir amca bu şarkıya müthiş dansıyla eşlik etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU! 02:07

DALGALAR DÜĞÜNÜ YUTTU!

Hawaii Adası'nda deniz kıyısındaki Hulihe'e Sarayı'nda gerçekleştirilen düğün töreni, kıyıya vuran dev dalgalarla bölündü...

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza! 01:34

Drift atan sürücülere 25 bin lira ceza!

ORDU'DA BİR DÜĞÜN KONVOYU, TRAFİKTE TEHLİKE SAÇTI... İKİ SÜRÜCÜ, YOLU KAPATIP DRİFT ATTI. SONRA DA GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI, NEYSE Kİ YAPTIKLARI YANLARINA KALMADI... O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım 04:58

Tarkan - Uzun İnce Bir Yoldayım

Uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece Gündüz gece gündüz gece gündüz gece Dünyaya geldiğim anda yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir anda gidiyorum gündüz gece Gündüz g..

Anaokuluna Terör Saldırısı 01:18

Anaokuluna Terör Saldırısı

Anaokuluna Terör Saldırısı Van'ın İpekyolu ilçesinde, PKK'lı teröristlerce molotofkokteyli atılarak yakılan anaokulu kullanılamaz hale geldi...

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları 08:02

1984 -1988 Yıllarına Ait TV Reklamları

TRT'nin 1984 Yılında tamamen renkli yayına geçmesi ile reklamlarda daha görsel ve alımlı hale gelmiştir. Bu reklam kolajı 1984-1988 Yıllarına aittir, içerisinde artık nostalji diyeceğimiz pek çok marka ve ürünü görünce m..

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda 11:42

Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda

Mine ve Müge televizyonda seyrettikleri bir belgeselden kutuplarda yaşayan hayvanların yaşam tehlikesi içinde olduklarını öğrenirler. Kutup ayılarını çok sevimli bulan iki kardeş atmosferdeki ısınma sonucu buzulların eri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günümüzde İnsanlığın Durumu 01:00

Günümüzde İnsanlığın Durumu

Günümüzde İnsanlığın Durumu günümüz insanlarının ne hale geldigini anlatan video izleyin..

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..