#Düşe kalka parkuru tamamlamaya Çalışan bisikletçi

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 01:05

Kaliforniya'daki bir Ortaokulda Silahlı Saldırı 3 Kişi Yaşamını Yitird

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan bir ortaokuldaki silahlı saldırıda üç kişi yaşamını yitirdi. San Bernardino şehrinde bulunan North Park Ortaokulu’nda yaşanan olayda 53 yaşındaki saldırgan C..

Tornacıdan 3 Şanzımanlı ve LPG'li Arazi Aracı 02:50

Tornacıdan 3 Şanzımanlı ve LPG'li Arazi Aracı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde torna atölyesi işleten Durmuş Yiğit, bölgenin coğrafi koşullarını göz önünde bulundurarak profil demirden 3 şanzımanlı ve LPG ile çalışan arazi aracı üretti...

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Dedelerin Tahterevalli ile İmtihanı 01:14

Dedelerin Tahterevalli ile İmtihanı

Adıyaman'da tahterevalliye binmeye çalışan iki dedenin eğlenceli anlarını izliyoruz. Dedeler bir yerlerini kırmadan bu işten vazgeçmeli...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhaba Güzelim Nereye Böyle 00:50

Merhaba Güzelim Nereye Böyle

Doğan ile Tülin balayından döndüklerinde yeni patronun Vural olduğunu öğrenirler. Vural ona dostça yaklaşır. Tam barış sağlanmışken Vural Doğ an’a tuzak hazırlar. Barda çalışan Meral’le birlikte olmalarını sağlar. Bu ara..

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muazzam Sıralama Sistemi 01:24

İnsanların Yerini Yavaş Yavaş Almaya Başlayan Kargo Robotlarından Muaz

Kendi kendini şarja bağlayabilen ve 7/24 çalışabilen kargo robotlarından muazzam sıralama sistemi görüntüsü. Çin'de bir şirketin kargo bölümünde çalışan bu robot ordusu günde 200.000 kargo taşıyabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer 04:22

Nikah Masasında Zombiye Dönüşen Gelin Milcano 1981 Mahmut Tuncer

Film, sevdiği kızı ağanın elinden kurtmaya çalışan Çoban Mahmut’un hikâyesini anlatır. Çoban Mahmut, köyün güzellerinden Milcan’a gönlünü kaptırmıştır. Gürzap Ağa’ya derdini açan Mahmut, ağanın da izniyle Milcan’ı ister...

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında 02:29

6 İlde FETÖ Operasyonu 16 Öğretmen Gözaltında

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bylock kullandıkları tespit edilen 16 öğretmen gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ..

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman 01:27

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevl..

Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı 00:43

Seyredelim.com Editörleri Ve Çalışma Ortamı

Herkese merhaba seyredelim.com ilk çıktığından bu yana sitemizi geliştiren editörlerimizin çalışma ortamını çekmesek olmazdı sizden ricam sitemizi tanıtalım bu kadar kişinin emeğini boşa gitmesin lütfen yayalım sizin bir..

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi! 11:25

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi!

Demet Şener önceki gece, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülendi. “Yanınızdaki erkek kim? sorusuna cevap vermekten kaçan Demet Şener’i, Emre N..

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolun Kenarında Twerk Yaparak Kazaya Sebebiyet Veren Kadın 01:08

Yolun Kenarında Twerk Yaparak Kazaya Sebebiyet Veren Kadın

Yolun kenarında Twerk yaparak araç sürücülerinin dikkatini dağıtmaya çalışan kişiler amaçlarına ulaştılar. Yola doğru yürümeye başlayan kadın, o sırada şeridinden çıkıp dönüş yapmaya hazırlanan otomobil ve motosiklet sür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günün Salağı Pozunu Verdi 00:03

Günün Salağı Pozunu Verdi

Küçük şelale kenarından sarmaşığa tutunarak inmeye çalışan kadının taklaya gelmesi kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Yavrumun Hakkını Yediniz 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle 47:22

Çarşamba Gecesi 9.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; tüpgazlı araba yapan adam, gözleri görmeyen santral memuru, Mucit İmam Abdullah Eroğlu, mezardan çıkan adam, spor yapan yaşlı adam, çinko kurşun metal sanayide ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Çakaldan Çakal Hareket 00:37

Çakaldan Çakal Hareket

İstanbul'un Çatalca ilçesinde bir çakal, kendisini sevip beslemeye çalışan kişilerden birini bacağını ısırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Vurdu Ve Gol Oldu 00:39

Sadri Alışık Vurdu Ve Gol Oldu

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir...