#Düşe kalka parkuru tamamlamaya Çalışan bisikletçi

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

Cam Silerken Elektrik Akımına Kapılmak 00:30

Cam Silerken Elektrik Akımına Kapılmak

Yüksek katlı binada cam silici olarak çalışan adamın yakasını talihsizlikler bırakmadı. Asansörün halatı koptu ve elektrik akımına kapıldı...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuğunu Korkutan Zalim Baba 01:09

Çocuğunu Korkutan Zalim Baba

2 Yaşındaki evladını korkutmaya çalışan baba hiç beklenmedik bir şeyle karşılaşıyor. Çocuğun çephane sağlam.....

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört Ayaklı Kendi Başına Yürüyebilen Ve Öğrenen Robot 00:59

Dört Ayaklı Kendi Başına Yürüyebilen Ve Öğrenen Robot

Kendi başına yürümeyi öğrenen DyRET, adeta yeni doğan ve karda yürümeye çalışan bir geyiği andırıyor. Konu hakkında konuşan robot araştırmacısı Tonnes Nygaard, DyRET’in doktorasının bir parçası olduğunu ve onu yaparken y..

  • JET TV tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahil Güvenlik Hem Kurtardı Hem Yakaladı 01:59

Sahil Güvenlik Hem Kurtardı Hem Yakaladı

Ege Denizi'nde, İzmir ve Aydın açıklarında son 3 günde düzenlenen 10 operasyonda yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçmeye çalışan 410 yabancı uyruklu yakalandı...

Cin-i Ayet Fragman 01:47

Cin-i Ayet Fragman

Hayatını cinlerle mücadeleye adamış bir adam olan Salih, intikam yemini etmiş bir adamdır. Salih henüz küçük bir çocukken annesine ifrit musallat olmuş ve ailesi katledilmiştir. İntikam almak için her şeyi göze alan Sali..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:01

Sihirli Müze Türkçe Dublajlı Fragmanı

Harvie’nin hayattaki en büyük tutkusu bilgisayar oyunu oynamaktır. Babasının müdürü olduğu Kukla Müzesi’nin yıkılacağını öğrenen Harvie, arkadaşı Monica ve köpeği Jerry’i de yanına alarak müzeye girer. Gizlice müzeye gir..

Trafikte Tartıştığı Adama Balyozla Saldırdı 00:53

Trafikte Tartıştığı Adama Balyozla Saldırdı

ABD'de yol tartışmasının ardından bir otoparkta duran iki araçtan, balyozla inen kamyonet sürücüsü diğer araca vurmaya başladı. Kaçmaya çalışan otomobilin yolcu koltuğundan düşen başka bir adam da öfkeli sürücünün balyoz..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafikte Tartıştığı Adama Balyozla Saldırdı 00:43

Trafikte Tartıştığı Adama Balyozla Saldırdı

ABD'de yol tartışmasının ardından bir otoparkta duran iki araçtan, balyozla inen kamyonet sürücüsü diğer araca balyozla saldırdı. Kaçmaya çalışan otomobilin yolcu koltuğundan düşen başka bir adam da öfkeli sürücünün baly..

İşgalci İsrail Filistinli Çocukların Yolunu Kapattı 01:00

İşgalci İsrail Filistinli Çocukların Yolunu Kapattı

İsrail askerleri Batı Şeria'nın El Halil kentinde, okul çıkışı evine gitmeye çalışan Filistinli çocukların yolunu kapattı. Anneleri yalvardı: Çocuklar eve dönsün, kapıyı açın. Çocuklar için açın...

Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaşı Arayarak Özür Diledi 01:32

Muharrem İnce Korumaların Sert Davranarak Sahneden Fırlattığı Vatandaş

Dün İzmir mitinginde sahneye çıkarak Muharrem İnce ile selfie yapmaya çalışan vatandaş korumaların sert müdahalesiyle karşılaşmıştı. Selfie'nin ardından korumalar tarafından sahneden itilerek uzaklaştırılan vatandaş için..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle 1:24:10

Urfa İstanbul 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir bebeği kurtarmaya çalışan Ayşe’yle iftiraya uğramış Ahmet’in kaçış hikâyesini anlatır. İstanbul’da yaşayan Salih Ağa kalp krizi geçirir. Yeğenleri Ağa’nın mirasına konmak için ölümünü beklemektedir. A..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle 1:10:45

Üç Kral Serseri 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kaçırılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışan üç gencin hikâyesini konu edinir. Hasan Başçavuş, Murat, Şeşbeş Ali ve Keş Rıza, Kore Savaşı’na katılmış dört arkadaştır. Hasan Başçavuş bomba yapımı konusunda u..

Komutla Hareket Eden Tavuklar 03:44

Komutla Hareket Eden Tavuklar

Tokat'ın Zile ilçesinde belediye işçisi olarak çalışan Mehmet Ceylan tavuklarına verdiği özel eğitimle hareket etmelerini sağlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Caddede Kamyonetle Çatı Taşınması 01:01

Caddede Kamyonetle Çatı Taşınması

Bir yerlerden sökülen çatıyı caddede kamyonetle taşımaya çalışan sürücü...

  • JET TV tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meraklı Ayının Merdivenden Kadına Ulaşmaya Çalışması 06:19

Meraklı Ayının Merdivenden Kadına Ulaşmaya Çalışması

Kadının merdivenden yukarıya tırmanmaya çalışan ayıyı uzun uğraştan sonra vazgeçirmeyi başarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tandırın İçine Düşen Pakistanlı 00:42

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı

Pakistan'da bir tandır fırınında çalışan iki işçi ekmek yetiştirmek için seri bir şekilde çalışıyorlar. Biri hamuru fırıncıya uzatır fırıncıda yerde bulunan fırının içindeki duvara hamuru yapıştırır. Bir anlık dalgınlık ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavru Aslanı Havaya Fırlatan Bufalo 01:00

Yavru Aslanı Havaya Fırlatan Bufalo

Güney Afrika'da bulunan Kruger Ulusal Parkında kertenkele avlamaya çalışan yavru aslanı havaya fırlatan bufalo'nun görüntüleri safari yapan turist kamerasına böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2 02:02

Daha Yeni Başladık Orijinal Fragman #2

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..