#Düşme tehlikesi yaşayan jokey yarışı bırakmadı

Mario Kostümü ile Yarıma - Prenses Elif 10:34

Mario Kostümü ile Yarıma - Prenses Elif

Tatlış bir mario kostümü giyen minnoş bir kız çocuğunun annesiyle birlikte yaptığı yarışı izliyoruz. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Hamburger 2 Haci Abii :) 07:32

10 Hamburger 2 Haci Abii :)

Haci Abiler Hamburger Yarışında Kıyasıya Yarıştı. Önemli: Lütfen bu Lezzetli videoyu hamileler izlemesin...

Dünyanın En Sevimli Ve En Komik Mağlubiyeti 00:29

Dünyanın En Sevimli Ve En Komik Mağlubiyeti

Ufaklıklar kendi aralarında gösteri yarışı yaparken birinci giden çocuk finish çizgisine geldiğinde aniden U dönüşü yapıp dünyanın en sevimli mağlubiyetlerinden birini yaşamış...

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biz 7 Göbek İspanyol Roman Ailesiyiz 00:53

Biz 7 Göbek İspanyol Roman Ailesiyiz

Romanların Komik Laf Yarışı Ve Kavgaları İzle..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

Murat Yürük - Kıyamet 05:13

Murat Yürük - Kıyamet

Şarkı sözü: Boşlukta adım adım, Aklına gelir mi adım? Ben bir kere duymadım Güzel dudaklarında... Uğruna öldüğüm kadın, Nerelerden aşk topladın? Aynı mı doyulmaz tadın Güzel yanaklarında... Dünyada bir renk varsa Gözü..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

Marsilya Şovla Başladı! 3-0 (Özet) 02:35

Marsilya Şovla Başladı! 3-0 (Özet)

Fransa Ligue 1 'in açılış haftasında Marsilya evinde Dijon'u 3-0 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda Marsilya'ya galibiyeti getiren golleri N'Jie (2), Thauvin kaydetti.Bu sonuçla..

  • OFSAYT tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Limonata   Otomat Basmayi  Serkan Keskin  Ertan Saban 01:42

Limonata Otomat Basmayi Serkan Keskin Ertan Saban

Gece Yarısı Kapıda Kalan Adama Kapıyı Açma Çabaları İzle..

Kazayı Saniye Saniye Görüntüledi 00:45

Kazayı Saniye Saniye Görüntüledi

Rusya'nın Severodvinsk kentinde meydana gelen kaza, olaya karışan aracın araç kamerasına takıldı. Drift yarışı organizasyonu sırasında kontrolden çıkan otomobil, pist dışında bekleyen görevli gence çarpıp, onu metrelerce..

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Fragmanı 00:52

Masum Fragmanı

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…..

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Fragmanı 00:52

Masum Fragmanı

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar… Masum Yeni Di..

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin 06:07

Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Senin

aldığım her nefesin birisi senin hasret sarhoşuyum dolaşır dilim gittiğim yolların kenar köşenin attığım her adımın birisi senin paylaşırım seni yalnız seninle gündüzler seninse geceler benim bildiğim bir his var sana i..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi 00:34

Sadece 2 Dakikada Çok Etkili Yüz Germe Egzersizi

Videodaki hareketin yaninda sunu da yapmanizi tavsiye ederim yanaklar icin , elmacik kemiklerini iki elinle iki yana cekip gerin elinin yarisi sakaklarini cekerken parmaklarinin uclari da alnini gersin ... ve elmacik kem..

  • Kadınca tarafından
  • 5.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza! 01:38

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix uzun yıllar unutulmayacak bir başlangıca sahne oldu. Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi. F1 Singapur GP'si s..

Polisleri Hem Çıldırtan Hem Güldüren Alkollü Sürücü 04:28

Polisleri Hem Çıldırtan Hem Güldüren Alkollü Sürücü

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkollü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bı..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 02:31

Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0

FUTBOL BASKETBOL VİDEOLİG GALERİ CANLI SKOR PROGRAMLAR YAYIN AKIŞI DİĞER Ligtv Opta HAFTANIN GOLÜ Spor Haberleri > Gaziantepspor Haberleri > Gaziantepspor: 1 - Adanaspor: 0 (ÖZET)..

Masum 2.Fragmanı 00:32

Masum 2.Fragmanı

Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Metro Raylarında Can Pazarı 01:01

Metro Raylarında Can Pazarı

Bursa'da gece yarısı raylara atlayarak metronun altında kalan genç, İtfaiye ve AFAD ekipleri tarafından 1 saatlik çalışmanın sonucunda kurtarıldı...

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı 00:25

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı

Teksas'ta genç kadın, bir adam tarafından gece yarısı gasp edildi. İşte kadının yaşadığı korku dolu anlar.....

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol 00:28

Trabzonsporlu Ramil Sheydaev'den Almanya'ya Müthiş Gol

Trabzonspor'un Karabağ'a kiralık olarak gönderdiği Ramil Sheydaev, Azerbaycan Milli takımında Almanya'ya karşı müthiş bir gole imza attı. İlk yarısı 1-1 biten maçı Almanya 5-1 kazandı...

Şaban - Şiki Şiki Baba 00:59

Şaban - Şiki Şiki Baba

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..