#Düşme tehlikesi yaşayan jokey yarışı bırakmadı

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına 01:24

Atla Gel Şaban - Bende Bir Gelin Var Düşman Başına

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın 00:36

Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı 00:27

Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı

Kayseri'de gece yarısı bir binaya giren hırsız, çaldığı bisikleti götürdüğü sırada güvenlik kamerasını fark edince ortaya benzerine az rastlanır görüntüler çıktı...

Denizde Görsel Şölen 00:57

Denizde Görsel Şölen

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye’nin en büyük yelken yarışının 2’nci etabı başladı. Havadan görüntülenen yarış izleyenleri hayran bıraktı...

Yarışan Atlar İle Çarpışan Polis Arabası  Cezayir 00:59

Yarışan Atlar İle Çarpışan Polis Arabası Cezayir

Cezayir'den gelen görüntüde cinayet gibi kaza,görüntüde at yarışı esnasında koşan atlaraın üzerine arabasını süren polis aracı jokeyleri bowling gibi deviriyor..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017) 15:22

Villarreal 2-3 Real Madrid (Uzun Özet - 26 Şubat 2017)

Real Madrid'den inanılmaz geri dönüş: 2-3 Real Madrid, Villarreal karşısında 64. dakikasına 2-0 geride girdiği maçı üst üste bulduğu gollerle çevirdi. La Liga'da 24. hafta karşılaşmalarında Villarreal'e konuk olan Real ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017) 10:56

Leicester City 2-0 Sevilla (Uzun Özet - 14 Mart 2017)

Leicester City'nin yeni evi Devler Ligi: 2-0 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında ilk maçta 2-1'lik skorla boyun eğdiği Sevilla'yı konuk eden Leicester City, rakibini 2-0'lık skorla devirerek çeyrek finale yüksel..

  • PITIRCIK tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barda Türk Filmi İzle  2:24:16

Barda Türk Filmi İzle

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkenc..

  • PengoTV tarafından
  • 4.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız 00:59

Türkiye'deki NATO Üslerini Kontrol Altına Almalıyız

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sunumuyla Sosyal Yorum yayında önemli açıklamalarda bulundu. Norveç'te yapılan NATO tatbikatında yaşanan skandal hak..

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını 04:40

Ankara Polisinden Cezaevi Firarilerine Gece Baskını

Ankara’da aranması olan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarilerine yönelik operasyon düzenlendi. Gece yarısı ikametlere tek tek baskın yapan ekipler, çok sayıda aranan şahsı gözaltına aldı...

Süs Kardan Adamı Amaçsıca Tokatlayan Ruh Hastası 00:35

Süs Kardan Adamı Amaçsıca Tokatlayan Ruh Hastası

Gece yarısı bir evin bahçesindeki süslerden ne istemiş olabilirsin? Yada o içtiğin şeyin adı ne? Amaçsız bir video izliyoruz efenim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda 02:32

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda

TÜRKİYE DE İLK DEFA ŞAHİNCİLERE ÖZEL FİLM YAPILDI. HIZLI VE TÜPLÜ 19 MAYISTA VİZYONDA. Hollywood Görünümlü Türk Filmi ,Doğan görünümlü Şahin’le Vizyon’da ! Yapımcılığını Mor Yapım Prodüksiyon’un üstlendiği Hızlı ve Tüpl..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Dalgın Şoför Mitsubishi İle BMW M5'i Pert Etti 01:18

Dalgın Şoför Mitsubishi İle BMW M5'i Pert Etti

Mitsubishi Delica ile BMW M5 arasındaki halat yarışı sırasında aracını geri viteste unutan dalgın şoför, 200 bin liralık BMW M5'in bagajını çökertmiş..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Telefondaki Oyun İçin Direksiyon Yapımı 05:31

Telefondaki Oyun İçin Direksiyon Yapımı

Telefonlardaki araba yarışı oyunları için çok kolaylık sağlayacak harika oyun direksiyonu..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:25

Brokoli Çorbası Tarifi

Brokoli çorbasının tarifine geçelim. Nefis yemek tariflerinden brokoli çorbası tarifi, küçük parçalara ayrılarak yıkanmış 500g brokoli uygun bir tencereye alınır, irice doğranmış bir adet kuru soğan, küp küp doğranmış bi..

Turbo Hd İzle ( Animasyon ) 1:36:19

Turbo Hd İzle ( Animasyon )

Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir..

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video) 02:55

Çağatay Akman Sensin Benim En Derin Kuyum (Official Video)

Sensin Benim En Derin Kuyum Solist: Çağatay Akman Söz: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Müzik: Çağatay Akman & Ahmet Hatipoğlu Sample by Bazen (Muhabbet) Aranje Volkan Sönmez Klip Yönetmeni Yekta Özbilen Abdullah Özdoğan..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..