#Düşme tehlikesi yaşayan jokey yarışı bırakmadı

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Çitlerden Yere Çakılan Genç 00:06

Çitlerden Yere Çakılan Genç

Arkadaşları ile at yarışı izlemeye giden genç, piste inmek istemiş. Piste inmek isteyen genç çit engelini aşmak isterken yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 3 yıl önce
 Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 04:51

Lokanta Tarzı Mercimek Çorbası Tarifi Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

Mercimek Çorbamızın ölçüsü biraz fazla ama isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz, 12 kisilik Mercimek Çorbası için Malzemeler 2 su bardağı mercimek 2 adet orta boy havuc( çok büyükse 1 tane kullanın) 2 adet patates 2 a..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Tiramisu Tarifi 07:42

Tiramisu Tarifi

MALZEMELER 1 Paket kedi dili MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 200 gr labne peyniri KEDİ DİLİNİ ISLATMAK İÇİN Yarım bardak süt Yarım bardak su 1 yemek kaşığı şeker 1 y..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar 01:14

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar

KURALTANIMAZ BİR TAKSİCİ GECENİN BİR YARISI AKAN TRAFİKTE MÜZİK EŞLİĞİNDE TEHLİKE SAÇTI... ARKADAŞLARI DA O MAGANDALIĞI MARİFETMİŞ GİBİ KAYDA ALDI... AMA O GÖRÜNTÜ TAKSİCİNİN BAŞINA HİÇ TAHMİN ETMEYECEĞİ BİR İŞ AÇTI...

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı 02:23

Gaziantep Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Hayri Kamalı Şehitkami

Gaziantep Şehitkamil Belediye başkanlığı için aday adayı Hayri Kamalı başvurusunu yaptı. Ak Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı ve Saadet Parti Eski İl Başkanı Hayri Kamalı : Bu Bir Bayrak Bayrak Yarışı , olduğunu dile..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Elif Karlı - Efil Efil 03:42

Elif Karlı - Efil Efil

Elif Karlı - Efil Efil Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yarası yar olanın yarısı yoktur Gönlü hazan yeridir efkarı çoktur Benim bu derdimin Dermanı yoktur Efil efil esiyor da ayrılık yeli Kıyıya vurmuş salım da yarim gideli..

Söz | 84. Bölüm FİNAL 2:26:03

Söz | 84. Bölüm FİNAL

Büyük bir çatışma hazırlığında olan teror unsurları kahraman askerlerimizle burun burunadır. Bu çatışmanın en az kayıpla atlatılabilmesi için time iki önemli görev verilir.nnYavuz ve Tim, çatışmayı organize eden terör un..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 301 görüntüleme
  • 5 yıl önce
DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası 02:01

DS X E-Tense Concept Car Geleceğin Arabası

otomobilin yarısı geleneksel direksiyon simidi ve pedallarla çalıştırılmak üzere tasarlanmıştır, ancak diğeri, sürmek istediğinizde, biraz katlanabilir koltuk sayesinde oturduğunuz ayrı bir kozadır. Kozada, kırmızı deri ..

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı 04:30

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan Hasan Bolat, kaportacıya götürdüğü aracı için 'Aracınız 2+1' sözünü duyunca hayatının şokunu yaşadı. Aracın ön kısmının 1996 model, arka b..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..