#Düştün gözümden müslüm gürses müzik dinle

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Adjaruli 01:42

Samida - Adjaruli

Samida - Adjaruli Dinle “Gandagana Potpuri” Patsiav medat lamazikhar Mgoni gulshi chimivardi Khatskhan tcevel shenzevpikrob Nenev raprat shimiyvardi Hidai nanida hidai nano Hidai nanida hidai no Hidai nanida hidai nan..

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video) 03:15

Cem Adrian - Veda Busesi (Official Video)

Söz: Orhan Seyfi Orhon Müzik: Yusuf Nalkesen Düzenleme: Cem Adrian Yönetmen: Mustafa Özen Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Hani o bırakıp giderken seni Bu öksüz tavrını takmayacaktın? Alnına..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj 1:38:43

Arabeskin Babalarından 20 Güzel Şarkı Kolaj

Arabeskin Babaları :Müslüm gürses,ferdi tayfur,ibrahim tatlıses,orhan gencebay, sizlerle damar parçaları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Fuat Saka - Derule 02:07

Fuat Saka - Derule

Oynayın kız oynayın, durmanın ne karı var A bu köyün içinin, acaip bekarı var Derule del derule, derule del derule Oy kemençeci dayı, soktun gözüme yayı Kör ettin gözlerimi , göremedim dünyayı Derule del derule, der..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Bilal Çelik - Rüyalar 02:43

Bilal Çelik - Rüyalar

Rüyalar şarkı sözleri ile Dünyalar dünyalar Gördüğüm rüyalar Gezdiğim diyarlar Sana çıkıyor bütün yollar Düşüyorum yine yollarına Beni sorma ölümün kollarına Düştüm gecenin ortasına Aldı hayalini gözyaşına Döktün bak ..

Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni 02:44

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni

Nahidə Babaşlı - Nereye Böyle - Sakın Unutma Beni Dinle Nereye böyle Gözümden yaş geldi, içimden ağlamak Yüzümden düşüp bin parça, konuşmak lazım konuşmak Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere Sütten kesilmiş bebek gi..

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu) 04:50

Candan Erçetin - Annem (Evlat Kokusu)

Candan Erçetin - Annem Şarkı Sözleri Hani eski zaman masalları anlatır Hüznümü huzura dolarsın Kaşım gözümden çok içim bir parçan Annem sen benim yanıma kalansın Hani bir biblon vardı kırdığım Üstüne ne kırgınlıklar yaş..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:05

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim 05:11

İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim

Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona v..