#Düşüş

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında 00:47

AK Parti'de 71 Şehir Mercek Altında

24 Haziran seçimlerini masaya yatıran AK Parti, önceki seçimlere göre Hakkâri, Şırnak, Siirt, Kars, Tunceli, Mardin, Bitlis, Ağrı, Van ve Edirne dışında oylarında düşüş yaşadığı 71 ili mercek altına alacak...

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Çin'de Askeri Uçak Düştü 02:02

Çin'de Askeri Uçak Düştü

Çin'in Guizhou kentinde eğitim uçuşu sırasında askeri uçak düştü. Ülkenin güneybatısındaki Guizhou kentine bağlı Suiyang ilçesinde bugün öğle saatlerinde bir askeri uçağın eğitim uçuşu esnasında düştüğü bildirildi. Kazad..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi 02:14

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi

Ağrı-İran sınırında örülen 81 kilometrelik güvenlik duvarı tamamlandı. Gözetleme kuleleri, aydınlatma ve kameralarla donatılan duvar sayesinde, terör, kaçakçılık ve yasa dışı geçişlerde ciddi oranda düşüş yaşandı...

“Tek hatayla paranız sıfırlanabilir” 02:33

“Tek hatayla paranız sıfırlanabilir”

Kripto paralardaki düşüş dalgası sürüyor. Kayıplar yüzde 50’yi aştı. Peki önümüzdeki süreç için ne tür değerlendirmeler yapılıyor?..

Kripto paralar çakıldı! 02:19

Kripto paralar çakıldı!

KRİPTO PARA YATIRIMCILARI ŞOKTA... DÜN BİTCOİN'DE SERT BİR DÜŞÜŞ YAŞANDI, ALT COİNLER İSE RESMEN ÇAKILDI... PEKİ UZMANLAR NE DİYOR? ALTIN VE DÖVİZDE DURUM NE? PİYASALARDAKİ SON DURUMA BAKIYORUZ....

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! 00:31

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafın

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Türkiye'de aşılama son sürat devam ederken bugün açıklanan tabloda 227 bin 163 test yap..

Gözler 2. el otomobillerde 01:52

Gözler 2. el otomobillerde

SIFIR OTOMOBİLLERDE ÖTV RAKAMLARININ GÜNCELLENMESİYLE BİRLİKTE BAZI OTOMOBİLLERİN FİYATI DÜŞTÜ... AKILLARA HEMEN ŞU SORU GELİYOR; BU DÜŞÜŞ, 2.EL OTOMOBİLLERE YANSIDI MI ?..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..