#Dİyet

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri 05:20

Şahan Gökbakar'ın Ketojenik Diyeti Ve Yeni Projeleri

Ünlü komedyen ŞahanGökbakar ve eşi SelinGökbakar seçim için oy verdikten sonra çıkışta kameralara yakalandı. Yaptığı ketojenik diyet, yeni projeleri hakkında konuştu...

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şahan Gökbakar'dan Radikal Karar 07:20

Şahan Gökbakar'dan Radikal Karar

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kendisinin ve ailesinin adı kullanılarak yapılan reklamlar için hukuki süreç başlattığını duyurdu. Şahan Gökbakar ve ailesinin adı 'Ketojenik diyet' reklamları..

  • BETA tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..