#Dıyarbakır

İl İl Türkiye 3.Bölüm 39:53

İl İl Türkiye 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Diyarbakır ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm 27:25

Kaybolan Şehirler 2.Bölüm

Şehir planlarındaki kültür değişimlerinin irdelendiği, karakteristik özelliklerini devam ettiren şehirlerimizin ele alındığı programın 2. bölümünde; Diyarbakır konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic)  Mardin Türküsü 04:45

Bedri Ayseli - Hinney (Turkish - Arabic - Aramaic) Mardin Türküsü

Bedri Ayseli - Hinney - Mardin Türküleri - Türkce Arapca Süryanice Mardelli Aramiler Tur Abdin - Turabdin - Mardin - Midyat - Aram Nahrain - Diyarbakir - Urfa (Urhoy)- Mesopotamia - Lebanon - Iraq - Turkey - Syria - Kam..

  • PengoTV tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Akarsularımız Barajlarımız 9.Bölüm 26:10

Akarsularımız Barajlarımız 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; Elazığ'ın maden ilçesindeki maden ocağı, Dicle Nehri'nin geçtiği Diyarbakır, Cizre, Siirt, Hasankeyf ve Batman'da tarihte kurulmuş medeniyetler ile bu medeniyetlere ait tarihi mekanlar konu edilme..

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle 28:35

Çeyiz Sandığı 1.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 1. bölümünde; Diyarbakır'ın çeyiz sandığı, iğne oyası, kız isteme ve şerbet içme geleneği konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle 25:40

Çeyiz Sandığı 4.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Diyarbakır'ın güvey gezdirme geleneği, tel kırma geleneği, hasır bilezikleri ve iğne oyası konu edilmektedir...

Az Gittik Uz Gittik 44.Bölüm İzle 30:03

Az Gittik Uz Gittik 44.Bölüm İzle

Programın 44. bölümünde; Diyarbakır, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Diyarbakırlı Gencin Ağda ile İmtihanı 04:52

Diyarbakırlı Gencin Ağda ile İmtihanı

Erkek kuaföründe yüz ve yanak ağdası yaptıran Diyarbakırlı gencin yaşadığı ızdırap dolu dakikaları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün 01:36

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün

Diyarbakır’ın tarihi Sur’larının içinde kalan 2 mahalle daha kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıyor. Mahalle sakinlerine tanınan süre bugün doldu. Son günü bekleyen mahalle sakinleri istemeyerek de olsa bugün mahalleyi ..

Diyarbakırlı Öğrenciden Hackerlere Karşı Şifreleme Programı 02:09

Diyarbakırlı Öğrenciden Hackerlere Karşı Şifreleme Programı

Diyarbakır'da lise öğrencisi Hilal Beyza Akol, internetten gönderilen metin ve fotoğrafların, hackerların eline geçmesini önlemek amacıyla şifreleme programı geliştirdi...

Bugün Anneler Günü 01:00

Bugün Anneler Günü

Bugün Anneler Günü... Annesini ya da evladını kaybedenler için Anneler Günü çok acı ve buruk geçiyor. Diyarbakır-Lice karayolunda, askeri aracın geçişi sırasında 18 Şubat 2016 günü düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

El Ele Yürüyen Çifte Saldıran Çomar 02:20

El Ele Yürüyen Çifte Saldıran Çomar

Diyarbakır’da bir gericinin yolda yürüyen bir çifte, “Burada böyle yürüyemezsiniz” diye saldırdığı görüntüler ortaya çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafiği Tehlikeye Atan Kro 00:24

Trafiği Tehlikeye Atan Kro

Diyarbakır’da kullandığı aracın direksiyonunu ayaklarıyla çeviren şahıs, çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, şahsın elleriyle tespih çektiği, direksiyonu ise ayaklarıyla çevirdiği görüldü...

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki 03:51

HDP’den Berberoğlu’nun Tutuklanmasına Tepki

HDP tarafından Diyarbakır Sur’da yaşayanlar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe parti sözcüsü Osman Baydemir ile birlikte çok sayıda milletvekili de katıldı.Yemeğin ardından soruları yanıtlayan Baydemir, CHP Milletvekil..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Koma Se Bıra - Le Qamışlo Kürtçe 03:47

Koma Se Bıra - Le Qamışlo Kürtçe

Kürtçe Sözleri Ji mir gotin li qamişlo Dîlbera te mest û gêje Li ser êşa vê dîlberê Yek şîretê kes nabêje Gotin bûk e, lê biçûke Çîroka wê pir dirêje Destê nojdar brîndare Bin nenûka te dirêje Ji mir gotin li Amedê Dî..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Birinin Çöpü Diğerinin Ekmek Parası 02:33

Birinin Çöpü Diğerinin Ekmek Parası

Diyarbakır’ın 40 kilometre dışındaki şehir çöplüğü, civar köylerde yaşayan onlarca kişiye ekmek kapısı oluyor. Çok sayıda insan, yıllardır çöpten topladıkları kağıt, plastik ve metalleri satarak geçimini sağlıyor..

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü  - Son Dakika Güncel Haberler 00:35

Lice’de Çatışma 3 Terörist Öldürüldü - Son Dakika Güncel Haberler

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü...

Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Yiyen Travesti 02:04

Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak Yiyen Travesti

Diyarbakır'da da polis, merkez Yenişehir İlçesi'nde sokak ortasında bir travestinin boğazını sıkarak döven adamı seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 2.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoförün Sabrıyla Oynayan Yaralı Diyarbakırlı Adam 02:59

Şoförün Sabrıyla Oynayan Yaralı Diyarbakırlı Adam

Ayağından vurulan Diyarbakırlı adam ve mahalleden arkadaşı hastaneye gitmek için bir taksiye binerler. Yaralı Diyarbakırlı adam camdan dışarı balgam atar ve yanında oturan arkadaşının ''yav ayıp sana yav'' tepkisi üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..