#Dış kalp masajı

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Bagajda Konforlu Yolculuk Yapan Gençler 00:49

Bagajda Konforlu Yolculuk Yapan Gençler

Görüntüler Kayseri'denmiş arkadaşlar. Adamlar sahilde oturup dertleşiyor sanki o kadar rahat oturuyorlar ki. Bagaj kapısını kafalarına indirip kendilerini sansürlemelerine ise kocaman bir kalp...

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Bardak Su İçip Bir Damacana Su Çıkartmak 01:00

Bir Bardak Su İçip Bir Damacana Su Çıkartmak

Yeşilçam'ın muazzam, beyin yakan sahnelerinden bir kesit izliyoruz canım kardeşlerim. Cüneyt Arkın'ın bakışları kalp ben...

  • JET TV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi 11:38

Tostçu Erol'un Dükkanına Yeni İmaj Vermesi

Yaptığı kalp krizi geçirten, 20 kiloluk , mideme katiyen saygım yok tostlarıyla youtube da fenomen olan Tostçu Erol galiba parayı buldu. Ama taktir ettim hemen dükkanı yenilemiş...

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başarılı Geçen Ameliyattan Sonra 00:33

Başarılı Geçen Ameliyattan Sonra

Kalp nakli ameliyatının başarılı sonuçlanmasından sonra yeniden doğmuşcasına dans eden genç ve ona eşlik eden doktorlar. ????..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Kalbinize Bir Şans Daha Verin 01:09

Kalbinize Bir Şans Daha Verin

Organ bağışı yapmanın önemi hakkında bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya'da İlk Yardım Helikopterinin Dağa Çakılması 01:08

Avusturya'da İlk Yardım Helikopterinin Dağa Çakılması

Avusturya'daki Grossglockner Dağı'nda kalp problemi yaşayan bir dağcıyı kurtarmaya giden ilk yardım helikopteri, talihsiz bir an yaşamış.Tecrübeli pilot helikopterin yamaçtan aşağıya uçmaması için elinden geleni yaptı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27. Bölüm Fragmanı 00:55

Adı Efsane 27. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm Fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e kalp atıyor! Sado, Naz'a aşık mı oluyor?..

 Öykü Karayel'in  Kırmızılar İçinde Cesur Pozları 01:55

Öykü Karayel'in Kırmızılar İçinde Cesur Pozları

Kalp Atışı dizisiyle tekrar yıldızı parlayan oyuncu Öykü Karayel'in İddialı Rengi Kırmızılar İçinde Cesur Pozları..

  • ANKA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fıkra Gibi Uçak Yolculuğu 04:46

Fıkra Gibi Uçak Yolculuğu

Herşey yolculardan birinin kalp krisi geçirmesiyle başladı.Almanyadan Kütahyaya gitmek için havalanan uçakta yaşananlar tam bir kara mizah örneği...

Canlı Yayında Cinlenen Adam 01:33

Canlı Yayında Cinlenen Adam

Aşırı korkunç bir video arkadaşlar, lütfen kalp rahatsızlığı olanlar izlemesin. Zira Efe Aydal'ı hiç böyle görmediniz. Dermişim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi 06:03

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..