#Dışarı

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kuzucuk Tamirat 04:07

Kuzucuk Tamirat

Horoz ve Kuzucuk, Kuzucuğun evini temizliyordur. Kuzucuk yatakta yatmış kurabiye yiyordur. Horoz ona baktığında da çalışıyormuş gibi yapıyordur. Bunu fark eden Horoz, kuzucuğu dışarı yollar. Bu sırada kuzucuk çitlerinin ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gırgıriye - Ben Yerimde Kalırım Be Senin Yanında 00:50

Gırgıriye - Ben Yerimde Kalırım Be Senin Yanında

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Gırgıriye - Ben Senin Kızın Yaşındayım 01:39

Gırgıriye - Ben Senin Kızın Yaşındayım

Gırgıriye'de Cümbüş Var, Gırgıriye serisinin üçüncüsü olan 1983 tarihli sinema filmi. Gönlünü kapı komşusu çingene güzeli Güllü'ye (Gülşen Bubikoğlu) kaptıran ayıcı Bayram (Müjdat Gezen), her elini değdiğini assolist yap..

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü 01:06

Benzin İstasyonunda , Sürücü Sigarası Yangın Tüpüyle Söndürüldü

Bulgarista'nın Sofya başkentinde Kamera kayıtlarına ilginç görüntü yakalandı. İstasyon Çalışanı beklemedik bir refleks gösterdi. Araç İçinde Şoförün yanında oturan adam sigarasını yakıp dışarı çıktı. bunları gören İstasy..

  • PengoTV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Sabırsız Sevimli Köpek 00:27

Sabırsız Sevimli Köpek

Bir an önce dışarı çıkmak isteyen köpeğin azmi ...

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerinde Aslında Tişört Olmayan Genç Kız 02:08

Üzerinde Aslında Tişört Olmayan Genç Kız

Üzerinde tişört olmadan dışarı çıkan kadın..

  • JET TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastaneye Motosikletle Giren Amca 00:30

Hastaneye Motosikletle Giren Amca

Hatay'da hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, hastane görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı. Olay, Hatay ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya sayfalarında mizah konusu oldu...

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Servise Motosikletle Giren Amca 00:29

Acil Servise Motosikletle Giren Amca

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, sosyal medyayı salladı. Motosikletli adam görevliler tarafından dışarı çıkarılırken ilginç olaydan geriye bu görüntüler kaldı...

Görüntü Karşısında Herkes Şaşkına Döndü! 00:25

Görüntü Karşısında Herkes Şaşkına Döndü!

Sakarya'da yolda otomobil kullanırken iki ayağını da camdan dışarı çıkararak tehlikeli yolculuk yapan sürücünün görüntüleri görenleri hayrete düşürdü...

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler 01:15

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli bir yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükledi, eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkardılar. O anlar ise başka bir yolcu tarafından böyle kay..

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçak Rötarına Sinirlenen Çiftin Tekme Tokat Dövülmesi 03:26

Uçak Rötarına Sinirlenen Çiftin Tekme Tokat Dövülmesi

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükleyip eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkarmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

Yok Artık Dedirten Görüntü 00:15

Yok Artık Dedirten Görüntü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hızla giden otomobilin kapısını açarak dışarı sarkan, bir yandan da ayaklarıyla otomobili kullanan gencin görüntüsü bu kadarına da pes dedirtti...

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi 01:17

Maymunların Yumurta ve Tavuk Keyfi

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin sevimli sakinlerinden maymunlar, kışın üşümemeleri için yumurta ve tavukla besleniyor. Büyük bir maharetle yumurtayı soyan maymunlar görenleri şaşırtıyor. Avrupa Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryuml..

  • Cowboy tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm ) 01:56

Saçı Hızlı Gür Sağlıklı Uzatma Yolları ( mm değil cm )

Saç Ayda Kaç Cm Uzar? İnsan saçı ayda ortalama 1.25 cm uzar ve saçın her bölgesi için uzama miktarı aynıdır. Beslenme, genel sağlık koşulları, ilaç kullanımı, yaş, saç bakımı ve çevresel faktörler bu uzama süresi ve mik..

  • Kadınca tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hırsız Çaldığı Eşyaların Sahibini Öldürdü 02:53

Hırsız Çaldığı Eşyaların Sahibini Öldürdü

Sultangazi’de eve giren hırsızı fark eden Afganistan uyruklı ev sahibi hırsızın peşinden dışarı çıktı. Hırsızların silahla ateş etmesi sonucundan Afgan vatandaş hayatını kaybetti..

Minibüs Camından Bakan Köpeğin Komik Halleri 00:27

Minibüs Camından Bakan Köpeğin Komik Halleri

Minibüsün camından dışarı bakan köpeğin görenleri kahkahaya boğan halleri izlenme rekorları kırmış efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..