#Dışarı

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

3 gün nasıl geçti 02:15

3 gün nasıl geçti

82 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GERİDE KALDI BUGÜN. KISITLAMANIN BİTMESİYLE İSTANBULLU YİNE KENDİNİ DIŞARI ATTI. PEKİ VATANDAŞ 3 GÜNÜ NASIL GEÇİRDİ? İZLEYELİM.....

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

En sıcak gün! 02:30

En sıcak gün!

TÜRKİYE BUGÜN YANDI, KAVRULDU. 1 TEMMUZ BU YILA EN SICAK GÜN OLARAK ADINI YAZDIRDI. PEK ÇOK İLDE DIŞARI ÇIKANLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. İSTANBULLU İSE BAKIN NERELERE KAÇTI?..

Şirinler çetesine operasyon! 02:16

Şirinler çetesine operasyon!

ŞİRİNLER DİYE BİLİNEN SUÇ ÖRGÜTÜNE 4 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ, ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ ADANA'DAKİ ADRESLERİN BİRİNDE İŞTE BU AKILALMAZ GÖRÜNTÜYLE KARŞILAŞTI. 2 KİŞİ DARACIK KAFESLERE KAPATILMIŞ, 20 GÜN BOYUNCA DIŞARI ÇIK..

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

İstanbul'da mağaza çöktü! 01:35

İstanbul'da mağaza çöktü!

ÇALIŞANLAR YEMEK YERKEN GÜRÜLTÜ KOPTU... HEPSİ PANİKLE DIŞARI KOŞTU... SANİYELER SONRA TEK KATLI MAĞAZA YERLE BİR OLDU... İSTANBUL'DAKİ İKİTELLİ MOBİLYACILAR SİTESİNDE YAŞANAN DEHŞET TEK KELİMEYLE UCUZ ATLATILDI...

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi 01:58

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici adliyeye getirildi. ddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çı..

  • mızmız tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

''Altın''dan hırsızlık çıktı! 01:32

''Altın''dan hırsızlık çıktı!

KUYUMCUDAN ÇEYREK ALTIN ALDI... PARA ARKADAŞIMDA KALMIŞ NUMARASIYLA DIŞARI ÇIKTI, SUÇ ORTAĞIYLA MOTOSİKLETE BİNİP KAYIPLARA KARIŞTI. POLİS İKİ HIRSIZI OLAY YERİNİN YAKININDAKİ BİR KIRAATHANEDE YAKALDI...

Ayıdan Böyle Kaçtılar 02:44

Ayıdan Böyle Kaçtılar

BURSA ULUDAĞ'DA İŞTEN ÇIKAN 5 ARKADAŞ, TAM DIŞARI ÇIKMIŞLARDI Kİ KARŞILARINDA BİR AYI GÖRDÜLER, NE YAPACAKLARINI NASIL KAÇACAKLARINI BİLEMEDİLER...

Gizli Teşkilat Yeni Düzen İçin Geri Döndü! 1:00:52

Gizli Teşkilat Yeni Düzen İçin Geri Döndü!

Sokakları Karıştıracaklar! Hazır Olun! Sınırlarımız Neden Karışık? İçimizdeki Kaos Dışarı Çıkıyor! Deccal Kim? 14 Aralık'tan Sonra Ne Olacak? Yeni Düzen İçin Dönenler Kim? Gelecek Olanı İsmini Biliyor Muyuz? Çok İy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı 01:50

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı

Çorum’da bir iş yerine giren sansar kısa süreli paniğe neden olurken çalışanların tepkisi güldürdü. Olay, Ulukavak Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Caddede panik halindeki bir sansar Halim Çatal’a ait iş yer..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 02:46

Shazam 6 Güç Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Eğer Dünya'yı kurtarmak istiyorsan, sihirli kelimeyi söylemelisin Shazam6guc Nisan 2019'da sinemalarda David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) yönetmenliğindeki orijinal hikayeden uyarlanmış DC Süper kahramanı ‘Shazam..

Mirasçılar Orijinal Fragman 01:51

Mirasçılar Orijinal Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman 02:21

Mirasçılar Türkçe Altyazılı Fragman

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise ev..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı 00:31

Katlanabilir ekranlı Huawei Mate X, MWC 2019 kapsamında düzenlenen etk

Huawei, Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında en yeni ürünlerini tanıttı. Bunlardan en çok dikkat çekeni ise katlanabilir ekrana sahip olan Huawei Mate X oldu. Huawei Mate X aktardığı göre dışarı ..

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..