#Dışişleri bakanlığ

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor 01:07

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Netanyahu- Dostlar birbirini Güvenlik Konseyi'ne götürmez Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) geçtiğimiz cuma günü Yahudi yerleşimleri politikası konusunda İsrail'i kınamasının ardından Amerika Birleşik Devle..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı 01:00

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’de iş başına geçme hazırlığındaki Donald Trump yönetimine iyi ilişkiler için Fethullah Gülen’in iadesi ve YPG’yi (PYD) desteklemekten vazgeçilmesi şartlarını öne sürdü..

Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı 01:40

Abd'nin Deaş'a Neden Müdahale Etmediği Ortaya Çıktı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, 22 Eylül'de New York'ta Suriyeli muhalifler ve bazı Batılı diplomatlarla gerçekleştirdiği toplantının ikinci bölümü de sızdırıldı. Kerry'nin ikinci ses kaydında, Rusya DEAŞ'la daha ç..

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil 00:31

Çavuşoğlu'nun Uçağının İniş İzninin İptal Edilmesi Asla Doğru Değil

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, Asla doğru değil. Demokrasiyi savunanlar böyle bir şey yapamazlar. dedi...

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi 01:09

Türk Bakanlara İzin Vermeyen Almanya PKK'nın Yürüyüşüne İzin erdi

Türk bakanlar ve milletvekillerinin referandum etkinliği yapmasını çeşitli gerekçelerle engelleyen Almanya'da terör örgütü PKK'nın eylem ve mitinglerine ses çıkarmıyor. Frankfurt'ta Nevruz kutlaması adı altında referan..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Moskova'da Havalimanında Dumanlar! 00:45

Moskova'da Havalimanında Dumanlar!

Moskova'da bulunan Vnukovo havalimanından dumanlar yükseldiği bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un uçağının bu havalimanına inmesi bekleniyordu...

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

Dünya Haber: 00:33

Dünya Haber: "Türkiye Askerlerimizi Tehlikeye Attı"

ABD Dışişleri Bakanlığı geçici sözcüsü Toner, Türkiye'nin Sincar ve Karaçok harekatını 1 saatten az süre kala bildirmesi nedeniyle ABD askerlerinin hayatını riske attığını savundu...

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı 03:00

Iran'dan Türkiye'ye 'Operasyonları Durdurma' Çağrısı

Türkiye'nin Suriye ve Irak'a düzenlediği hava harekâtını kınayan İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, Türkiye'den operasyonları durdurmasını istedi...

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak 16:40

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO marjında 24-25 Mayıs'ta yapılacak zirvede Avrupa Birliği (AB) yetkilileriyle görüşmelerin ardından AB ile büyük zirvenin zamanlamasının belirlenerek yapılacağını söyledi....

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü 01:15

NATO Zirvesine Damga Vuran Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı için geldiği Brüksel'de, yeni NATO Karargah binasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İngiltere Dışişleri B..

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da 02:25

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiriyor. Başbakan Yıldırım, Atin..

Tillerson'dan Katar Açıklaması 01:48

Tillerson'dan Katar Açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna 02:13

Siber Saldırıdan En Çok Zararı Gören Ukrayna

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar krizinde Doha’nın, Suudi Arabistan ve üç müttefikinin sunduğu taleplerin bazılarını yerine getirmesinin “çok zor olacağını” belirtti. Ancak Tillerson, krize çözüm bulunması için ..

Katar Talepleri Kabul Etmedi 00:50

Katar Talepleri Kabul Etmedi

Katar, bazı Arap ülkelerinin ilişkilerin yeniden normalleşmesi için dayattığı talepleri kabul etmeyeceğini açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, bu taleplerle ülkesinin egemenlik haklar..

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor 10:36

Ahu Tuğba, Miami'deki Kızı Anjelik'e Ulaşamıyor

Oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi. ' MİAMİ'DEKİ TÜRKLERİ NEDEN KORUMUYORSUNUZ ' Miami'deki Türk Konso..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat 02:14

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Parlak Yıldız 2017 (Bright Star) adlı ABD-Mısır ortak askeri tatbikatından görüntü yayınlandı...

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor 03:56

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da askeri üs kurmayı planlandığına dair iddiaları reddetti. Russia Today (RT) televizyonuna konuşan Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da üs kuracağına dair iddial..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı 01:46

ABD, Küba'daki Elçilik Personelini Geri Çağırdı

ABD Elçiliğinin Personelinin Çoğunu Küba'dan Ayrılma Kararını Aldı. Dışişleri Bakanlığı, elçilik personeline ve aile üyelerine yönelik ciddi tıbbi sorunlar oluşmasından sonrasında Havana'daki ABD elçiliğindeki personel..

  • PengoTV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce