#Dışişleri bakanı Çavuşoğlu sınırın Ötesinde de hainlerin tepesine İndik haber izle

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü 01:41

ABD Dışişleri Heyeti PYD İle Görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığından bir heyet, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD'nin yöneticileriyle bir araya geldi. Max Martin başkanlığındaki ABD Dışişleri Bakanlığı heyeti dün PYD'nin eşbaşkan yardımcısı Aldar Halil, K..

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi 02:22

Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türk

Afganistan'daki Taliban hükümetinin Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, bugün Türkiye'ye geldi. Türkiye’ye gelen Muttaki, bazı Türk yetkililerle temaslarda bulunacak. Son dakika haberi: Afganistan'daki Taliban hüküme..

Ege'de Türk Gemisine Ateş Açan Yunanistan'a Dışişleri Bakanlığı'ndan Tepki 01:22

Ege'de Türk Gemisine Ateş Açan Yunanistan'a Dışişleri Bakanlığı'ndan T

Ege'de Türk Gemisine Ateş Açan Yunanistan'a Dışişleri Bakanlığı'ndan Tepki..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi 03:43

Bakan Çavuşoğlu Gabriel ve Merkel'e Böyle Cevap Verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile bir araya geldi. İkili orak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel'in Türkiye'ye silah..

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden Tesis Edilmesi Lazım 01:33

Çavuşoğlu Abd İle Ciddi Bir Konuyu Görüşebilmemiz İçin Güvenin Yeniden

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl ile Dolmabahçe Sarayı’ndaki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenledi...

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır- 05:07

Bakan Çavuşoğlu- -Bu Azerbaycan için büyük bir başarıdır-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın yanında olacağız. Bu, Azerbaycan için büyük bir başarıdır, zaferdir. ..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı 01:09

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla kutladı. Çavuşoğlu'nun 'Derdi millet olan adam iyi ki varsın; rabbim uzun ömür versin, seni milletimi..

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki 02:40

Çavuşoğlu da, Dendias'a Sert Tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunan mevkidaşı Dendias ile düzenlediği basın toplantısında, “tarihi” olarak nitelendirilecek anlar yaşandı. Konuk Bakan Türkiye'yi Yunanistan'ın egemenlik haklarını ihlal etmekle su..

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor 01:40

Çavuşoğlu: Rejim Ve Bazı Gruplar Ateşkese Engel Olmaya Çalışıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'te ateşkesin ihlal edilmesine ilişkin olarak, Şimdi görüyoruz ki rejim ve bazı gruplar buna engel olmaya çalışıyor dedi...

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Çavuşoğlu  Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz 01:21

Çavuşoğlu Rusya ve ABD Arasında Tercih Yapma Durumunda Değiliz

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve ABD arasında tercih yapma durumunda olan bir ülke değiliz. Bu son olayda ABD'nin rejime (Esed rejimi) yönelik müdahalesini destekledik. Yani iki ülke arasında taraf tutma diye bir şe..

Çavuşoğlu’ndan Rabia ve Bozkurt İşareti 03:34

Çavuşoğlu’ndan Rabia ve Bozkurt İşareti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’daki referandum çalışmaları kapsamında kırsal mahallerdeki vatandaşlarla buluştu...

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü 01:22

Bakan Çavuşoğlu Ruhani İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarda bulunmak üzere geldiği İran'da Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani tarafından kabul edildi...

Çavuşoğlu, Sultan Abdülhamid'in Torunlarıyla Buluştu 02:24

Çavuşoğlu, Sultan Abdülhamid'in Torunlarıyla Buluştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Osmanlı Hanedanı üyeleriyle bir araya geldi...

Çavuşoğlu: Bağımsız Bir Filistin Devletinin Tanınması İçin Gece Gündüz Çalışacağız 01:46

Çavuşoğlu: Bağımsız Bir Filistin Devletinin Tanınması İçin Gece Gündü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Artık bağımsız bir Filistin devletinin tanınması ve Birleşmiş Milletler'e üye olması için gece gündüz çalışacağız ve bu oluncaya kadar da durmayacağız, yorulmayacağız. dedi...

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız- 03:53

Bakan Çavuşoğlu- -Azerbaycan İsterse Gereğini Yaparız-

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu işgalci Ermanistan'ın Azerbaycan'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Azerbaycan'a destek mesajları veren Bakan Çavuşoğlu, ''Karabağ sorunu çözülmedikçe Ermenistan'ın cesareti artıyor'' dedi..