#Dışişleri bakanı Çavuşoğlu türkiye abd görüşmesi ertelenebilir haber izle

Taliban Kabil'e Girdi, ABD'den Flaş Açıklama Geldi! 01:27

Taliban Kabil'e Girdi, ABD'den Flaş Açıklama Geldi!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Afganistan'da kalmak çıkarlarımıza uymuyor açıklamasında bulundu...

İşler İyice Kızışıyor! ABD'den Çin'e 'Rusya' Resti! 01:51

İşler İyice Kızışıyor! ABD'den Çin'e 'Rusya' Resti!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Biden'ın Çin Devlet Başkanı Xi ile yapacağı görüşmede Rusya konusunda uyarılarda bulunacağını belirtti...

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı 01:40

Rusya ABD'yi DSG Konusunda Uyardı

Rusya, ABD’yi DSG konusunda uyardı: Tekrarlanırsa karşılık veririz Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, ABD destekli Demokratik Suriye Güçleri’nin (DSG) bulunduğu bölgelerden Suriye ordusuna 2 kez ateş açıl..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor 02:23

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergileniyor ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisinde, her biri yüzlerce yıllık 47 el yazması Ku..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat 02:14

Mısır ve ABD’den Ortak Askeri Tatbikat

ABD Dışişleri Bakanlığı, Parlak Yıldız 2017 (Bright Star) adlı ABD-Mısır ortak askeri tatbikatından görüntü yayınlandı...

Merdan Yanardağ: ABD  Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi? 02:14

Merdan Yanardağ: ABD Erdoğan'nın Üstünü Çizdi mi?

ABD’nin Türkiye vatandaşlarına geniş kapsamlı vize ambargosu uygulaması gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Merdan Yanardağ ABC Gazetesi'ndeki ABD Erdoğan'ın üstünü çizdi mi? başlıklı yazısında AKP’yi iktidara getir..

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi- 13:10

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi-

ABD Senatosu'nda ortaya çıkan bir madde tartışma konusu oldu. Maddeye göre ABD, Türkiye'nin elindeki S-400'leri satın alabilecek. Peki böyle bir süreç yaşanabilir mi? S-400’leri ABD satın alabilir mi? Konuyu Altınbaş Üni..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti 01:00

Abd Polisi Yine Masum Bir Siyahiyi Katletti

Geçtiğimiz Pazar günü, Californiya eyaletinin başkenti Sacramento'da 22 yaşındaki siyahi Stephon Clark suçsuz yere öldürüldü. Clark'ın bir arabayı soyduğuna dair ihbarla harekete geçen ABD polisi, elindeki telefonu silah..

ABD ve Rus Savaş Gemileri Çarpışmanın Eşiğinden Döndü 00:44

ABD ve Rus Savaş Gemileri Çarpışmanın Eşiğinden Döndü

ABD Deniz Kuvvetleri resmi hesabından paylaşılan görüntülerde, Rus savaş gemisinin, ABD savaş gemisine çok yakın manevra yaptığı görüldü. ABD Deniz Kuvvetleri yaşanan olayı, 'Emniyetsiz ve profesyonellik dışı' olarak değ..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor 01:55

ABD, 13 Yaşındaki Türk Çocuğu Konuşuyor

ABD'deki San Diego Francis Parker Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencisi Kenan Pala'nın evsizler ve kimsesizler için yaptığı çalışmalar nedeniyle, kentte bu yıl 23 Ocak, 'Kenan Pala Günü' ilan edildi Kaliforniya Valisi adına S..

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya 01:42

ABD, Tarihinin En Büyük Siber Saldırısı ile Karşı Karşıya

Amerika, tarihinin en büyük siber saldırısı ile karşı karşıya. Süper Güç'te olağan şüphelilerin sayısı her gün artıyor. Başkan Trump saldırı ile ilgili Çin'i suçlarken, Dışişleri Bakanı Pompeo ise düğmeye Rusların bastığ..

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu 00:36

İran Gemisi Abd Helikopterine Silah Doğrulttu

ABD'li yetkililer Hürmüz Boğazı'nda bir İran gemisinin, 26 Kasım tarihinde ABD donanmasına ait helikoptere silahlarını kilitlediğini açıkladı. euters'a konuşan yetkililer, bu hareketi 'tehlikeli' ve 'profesyonellik dışı..

ABD Rus Diplomatlara  Vize Vermeyi Reddediyor 01:06

ABD Rus Diplomatlara Vize Vermeyi Reddediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Amerika Birleşik Devletleri'nin, geçen aralık ayında ülkeden sınır dışı edilen 35 Rus diplomatın yerine görevlendirilen diplomatlara vize vermediğini söyledi. Zaharova, ..

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi 01:11

ABD, Kuzey Dakota boru hattı projesi protesto edildi

ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilmesi planlanan boru hattı, USACE Los Angeles binası önünde toplanan yüzlerce ABD yerlisi ve çevre aktivisti tarafından protesto edildi. ABD'nin Kuzey Dakota eyaletinde inşa edilm..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..