#Dışı Çıtır Çıtır kızarmış dondurma tarifi

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi 04:56

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi ve Malzemeler : 125 gr. Oda ısısında tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı nişasta 1 su bardağı pudra şekeri 2 tane yumurta (birini tüm kırın diğer ikinci yumurta..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 04:56

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Malzemeler 1 buçuk su bardağı irmik 1 buçuk su bardağı şeker 2 su bardağı su 1 su bardağı süt NOT..(isteyenler tamamini 3 su bardağı olarak su ya da süt de koyabilir) 100 gram tereyağı yada margarin 2 yemek kaşığı d..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi 11:15

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi

Dondurmalı İrmik Helvası İçin Malzemeler: 250gr. tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ 3-3 buçuk su bardağı arası tozşeker 1 litre süt 3 paket vanilya maraş dondurması Dondurmalı İrmik Helvası Nasıl Yapılır? Tereyağını ve sıvıy..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Lokma Tarifi 09:18

Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Domates Çorbası Tarifi 01:28

Domates Çorbası Tarifi

Domates Çorbası Tarifi..

Fırında Bütün Tavuk Tarifi 02:06

Fırında Bütün Tavuk Tarifi

Fırında Bütün Tavuk Tarifi izle..