#E 5

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem 00:45

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.54'te, merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir ..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 03:21

Elazığ'da 5,3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.37’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının derinliği 15.94 kilometre olarak açıklandı...

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi 03:16

Elmalı Kafes Kurabiye Yapımı Elmalı Kurabiye Tarifi

İç malzemesi için 3 adet rendelenmiş elma, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı şeker uygun bir tavaya alınarak pişmeye bırakılır. Harç piştikten sonra yarım su bardağı ceviz içi eklenerek ocaktan alınır. Soğuması içi..

Elmas Kurabiye Tarifi 06:20

Elmas Kurabiye Tarifi

Elmas kurabiye tarifi 1 paket (250gr)yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta Yarım su bardağı pudra şekeri 2 tatlı kaşığı vanilya(1 paket) 1 buçuk tatlı kaşığı kabartma tozu (yarım paket) yaklaşık 2 su bardağı un..

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..

Entertainer 5. Bölüm İzle 58:41

Entertainer 5. Bölüm İzle

Entertainer 5. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Yabancı Dizi İzle Entertainer Episode 5..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.450 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Erken Boşalmanın Türleri Ve Görülme Sıklığı Nedir 02:36

Erken Boşalmanın Türleri Ve Görülme Sıklığı Nedir

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Erken Boşalma..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ermenistan'da İlk Sonuçlar Geldi! Paşinyan... 00:51

Ermenistan'da İlk Sonuçlar Geldi! Paşinyan...

Ermenistan'da genel seçimlerde oy kullanma işlemi sona erdi, oy sayım işlemi başladı. Sandıkların yüzde 25'i açılırken Nikol Paşinyan yarışı yüzde 59'la önde götürüyor..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Esenyurt'ta oto tamirhanesinde yangın, 5 araç küle döndü 02:29

Esenyurt'ta oto tamirhanesinde yangın, 5 araç küle döndü

Esenyurt'ta bir oto tamirhanesinde çıkan yangın nedeniyle 5 araç küle dönerken yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti...

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..