#E 5

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

İnsanlık Suçu 6. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

İnsanlık Suçu 6. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal hayatını değiştirecek seçimlerini hangi taraftan kullanacak? Sami Gökdemir, Cemal ile ilgili gerçeği itiraf etmeye devam ediyor! Cemal'in oğlu olduğunu söyleyerek birço..

Irak'ta 5 kişinin öldüğü çatışma anları kamerada 01:16

Irak'ta 5 kişinin öldüğü çatışma anları kamerada

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Süleymaniye kentinde maaşların yatırılmaması üzerine başlatılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerinde çıkan çatışma anları kameralara yansıdı...

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada 01:16

Irak'ta 5 Kişinin Öldüğü Çatışma Anları Kamerada

Irak'ın Süleymaniye kentinin Ranye ilçesinde maaşların yatırılmaması üzerine başlatılan ve 5 kişinin hayatını kaybettiği protesto gösterilerinde yaşanan karmaşa anları kameralara yansıdı. Öte yandan binlerce memurun, m..

Irak'ta çifte saldırı can aldı 00:53

Irak'ta çifte saldırı can aldı

Irak'ın başkenti Bağdat yılın son gününde yine kana bulandı. Başkentin merkezinde, bir pazar yerinde meydana gelen çifte bombalı saldırıda en az 21 kişi yaşamını yitirdi. Kanlı eylemde 50'den fazla kişi de yaralandı. Öl..

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı 23:38

İSKİ Genel Müdürü'nden Zam Uyarısı

İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ (İSKİ) GENEL MÜDÜRÜ RAİF MERMUTLU, SON 3 YILDA BİRİNCİ KADEME SU FİYATINDA LİTRE BAŞINA SADECE 58 KURUŞLUK BİR ARTIŞ OLDUĞUNU , ANCAK SADECE SON BİR YILDA ELEKTRİK, AKARYAKIT VE DOĞAL ..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İspanya-Fas sınırında kaçak göçmenler tel örgülerde yakalandı 00:24

İspanya-Fas sınırında kaçak göçmenler tel örgülerde yakalandı

Fas'tan dün İspanya'nın Kuzey Afrika'daki sınır şehri Ceuta'ya yasa dışı yollardan girmeye çalışan binin üzerinde göçmen altı metre yüksekliğindeki tel örgülere takıldı. İspanya tarafındaki güvenlik görevlileri, tellere ..

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi 03:31

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi

İstanbul’da 4 ve 5 Eylül'de 17.00-03.00 saatleri arasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 139 araç trafikten men edilirken, 1 milyon 139 bin 100 lira cezai işlem uygulandı...

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

İstiridye  Tatlısı  06:02

İstiridye Tatlısı

Cevizli istiridye tatlısı Malzemeler Şurup için 4 su bardağı toz şeker 4,5 su bardağı su Çeyrek limon Hamur için ; 250 gr tereyağ 2 yumurta 3 yemek kaşığı tahin 1 su bardağı irmik ( 200 ml ) 1 su bardağı dövülmüş ce..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

İzmir'de Artı Para Sistemi Yüzünden Çıkan Kavga 01:00

İzmir'de Artı Para Sistemi Yüzünden Çıkan Kavga

Izmir'de İzban için yeni bir sistem getirildi; yolcular İzban kullandıkları zaman 25 km den sonra her km'ye 5 kuruş ödeyecekler. Bazı insanlar bu sistemi biraz fazla abartıp suçu olmayan güvenlik görevlilerine saldırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü 01:04

İzmir'de Yangın Söndürme Helikopteri Baraja Düştü

İzmir Gümüldür'deki Orman Yangınına Müdahale Etmek İçin Tahtalı Barajı'ndan Su Almaya Çalışan Ve 5 Personeli Bulunduğu Bildirilen Yangın Söndürme Helikopteri, Bambi Olarak Adlandırılan Tankının Su İçindeki Bir Cisme Ta..

iZombie 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

iZombie 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

iZombie 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Mart Pazartesi Günü Cw'de iZombie 4x05 Promo/Preview Goon Struck iZombie Season 4 Episode 5 Promo iZombie 4x05 Promo Goon Struck (HD) » iZombie Pazartesi..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jang Geum'un Rüyası 50.Bölüm İzle 24:40

Jang Geum'un Rüyası 50.Bölüm İzle

Jang Geum'un Rüyası 50.Bölüm Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon episode 50 Jang Geum'un Rüyası e50..

Jang Geum'un Rüyası 52.Bölüm Final İzle 24:47

Jang Geum'un Rüyası 52.Bölüm Final İzle

Jang Geum'un Rüyası 52.Bölüm Türkçe Dublaj Yabancı Animasyon episode 52 Jang Geum'un Rüyası e52..

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar 03:20

Jeff Bezos’un Türkiye Tatili Devam Ediyor - 400 Milyon Dolar

Jeff Bezos'un Türkiye tatili devam ediyor. Bodrum 136 metrelik mega yatı konuşuyor. 2019 yapımı ultra lüks yatta, 11 kabinde 22 kişi konaklayabiliyor. Amazon'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, 400 milyo..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi 09:04

Kadayıflı Paşa Sarma Tarifi

malzemeler yaklaşık 250 300 gram taze kadayıf 1 çay bardağı şeker bir yemek kaşığı tereyağı Hazirlanisi.kadayıfımızı iri şekilde bıçakla doğruyalım.ocağa geniş bir tava alin tereyağını ve kadayıfi orta ateşte kavurar..

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada 00:29

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada

Çin'de 52 yaşındaki kadın motosiklet sürücüsü, viraja girdiği sırada kendisini fark etmeyen ve arkadan gelen bir TIR'ın çarpması ile aracın altında kaldı. Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla kurtulduğu kaza ise güve..