#E 5

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda 02:10

Türk Ve Suriyeli Çocuklar Dedelerinin Savaştığı Topraklarda

Ankara'nın Altındağ ilçesi Kaymakamlığınca yürütülen Tarihe Yolculuk projesi kapsamında 500 Türk ve 500 Suriyeli öğrenci, Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı tarihi Gelibolu Yarımadası'nda dedelerinin şehit düştüğü topra..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer 00:20

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

UKAP Göreve Hazır 00:30

UKAP Göreve Hazır

Tüm fonksiyonları uzaktan kontrol edilebilen, elektrikli motora sahip ve 5 saat kesintisiz çalışabilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), kullanıma hazır...

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

Un Çorbası Tarifi 01:10

Un Çorbası Tarifi

Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı tereyağı 5 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı salça 2 su bardağı tavuk suyu 5 su bardağı sıcak su 1 diş sarımsak Tuz, karabiber Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı ka..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi 04:28

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) Türkiye’deki temsilcisi ve iyi niyet elçisi olarak sevilen oyuncu Mert Fırat seçildi. Programda konuşan Türkiye’nin iyi niyet elçisi Mert Fırat, “İlk olmanın verdiği bu gur..

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:29

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

UnREAL 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Mart Pazartesi Günü Lifetime'da UnREAL 3x05 Promo/Preview Gestalt UnREAL Season 3 Episode 5 Promo UnREAL 3x05 Promo Gestalt (HD) » UnREAL Pazartesi Günler..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vajinismus Neden Olur 03:04

Vajinismus Neden Olur

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Vajinismus..

  • NABIZ tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vajinismus Nedir 04:50

Vajinismus Nedir

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Vajinismus..

  • NABIZ tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vajinismusun Belirtileri Nelerdir 03:27

Vajinismusun Belirtileri Nelerdir

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Vajinismus..

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vajinismusun Türleri Nelerdir 02:21

Vajinismusun Türleri Nelerdir

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal Özcan ile 5 Soruda Vajinismus..

  • NABIZ tarafından
  • 471 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet 03:18

Valencia Eski Günlerindeki Gibi 4-0 Özet

Valencia'nın LaLiga'daki müthiş gidişi sürüyor... Sevilla'yı konuk eden Yarasalar rakibini 4-0 mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini aldı... Valencia'ya galibiyet gollerini getiren isimler Gonçalo Guedes (2), Simone Za..

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya Gözaltına Alındı. 00:37

Van Büyükşehir Belediyesi'ne Yönelik Operasyonda, Belediye Başkanı Bek

Van Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda, Belediye Başkanı Bekir Kaya gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya evin..

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında 00:51

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında

Van’ın Saray ilçesinde bugün saat 13.03'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:08

Van’da 571 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda bir TIR'ın dorsesinde 571 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vikings 5 sezon Fragmanı 00:38

Vikings 5 sezon Fragmanı

Vikings 5 sezona ait tarih vermek gerekirse dizinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı konusunda en çok ortaya 2017 yılının Mart – Nisan ayları ortaya çıkıyor. x Vikings hakkında merak edilenler ve 5 sezona ait bilgileri..

  • Tv Series tarafından
  • 1.975 görüntüleme
  • 7 yıl önce