#Ebru gündeş bana Öyle gel müzik dinle

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem 03:17

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem

Onur Sarım - Ölene Kadar Öpsem Dinle Ölene Kadar Öpsem şarkı sözleri ile Gidiyoruz nereye, koşuyoruz aynı yöne. Aynı anda kesiliyor nefesimiz bile. Seviyoruz ölümüne, kopmak isterken belki de, Aynı yerden bağlanıyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Sibel Can - Vallahi Yalan 03:24

Sibel Can - Vallahi Yalan

Sibel Can - Vallahi Yalan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Canım çok özlüyormuş Bensiz çok üşüyormuş Gözüne uyku girmiyormuş Vallahi yalan Bir daha kadrimi bilicem Elleri güldürmeyicem Dedim de dinlemedin ki Vefasız niye b..

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların 05:46

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların Müzik Dinle Şarkı Sözleri boyalı da saçların ruhuma dolanırken tel tel boğuluyorum aman, yok ilacı bunun, tez gel kollarında kördüğümler çözülmez mi gönül? ağrısında durur cevabı ama..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Adamlar - Zombi Mahali 03:53

Adamlar - Zombi Mahali

Adamlar - Zombi Mahali Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ey ahali, zombi mahali Birbirimize zikzak çizerek enseden ebelemeye dayalı oyunumuzla Gizli niyetlerden olma torunumuz var Geldi bela, yanıyoz bak Şehir değil bura sana..

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna 06:05

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna Dinle BİR AŞK UĞRUNA Şehir kör olmuş, ağzı yanık Tozu yakmış tenini, kalbi kırık Kalmamış mecali fırtınayla dans etmeye Sana değil bu sözler kendi hikayeme Gel otur dinle ateşin önünde Bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni 04:11

Soner Gerçeker Ft. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim de,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Anahtarlar 02:36

Sıla - Anahtarlar

Anahtarlar açmadı geçmişi, Anlattım ya sen iyileştirdin beni, Başım beladaydı sendelemekten, Gözüm açıkken görmemekten Caymadım mı bakmadım mı? Gülmedin hayat senin güzel hatrına Ben sana bi kez daha anlatmam mı? Yetti..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik 04:21

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik Dinleü Biz Kaybettik şarkı sözleri ile Toplanmış çiçekleri solduruyorsan Yaşanmış onca şeyi unutuyorsan Boşalmış kadehleri dolduruyorsan Kaybettin kaybettim biz kaybettik İki söz bir a..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kalben - Aşk Çeşmesi 04:13

Kalben - Aşk Çeşmesi

Aşk Çeşmesi şarkı sözleri ile Vapurlarda görülecek en yalnız insanları, Dinliyorum şarkılarda… Çıldırır gibi yanarken kendimin en içlerinde, Ateş arar yirmilik genç kızlar ceplerimde. Afiyetle çay şeker Ah be can, canı..

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez 03:56

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez

Cengiz Kurtoğlu - Yıllar Affetmez Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sa..

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında 03:54

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında

Minas Ceylin - Mutluyduk Aslında Dinle Mutluyduk Aslında şarkı sözleri ile Bilmez misin Muhtacım ben sana… Yalnızlığıma şahitsin. Kardan hayatlar yaptım senden sonra Hepsi eridi, sularıyla çekildim… Çölüne razıydım,..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Gürsel - Aptal Olma 03:35

Ece Gürsel - Aptal Olma

Aşktan ölen var mı oğlum aptal olma Isındı suyun kurusun huyun Körelmez aklın gözü çoktan tanıdık bu oyun Canını yakarım aklını alırım Gel iyisi mi biz bu işi sulhle çözelim Yıkanır ve ahlar temize çekilir günahlar Yeter..

Elvan Günaydın - Farkındasın 03:28

Elvan Günaydın - Farkındasın

Biliyorum bu aşkın farkındasın Şimdi yanı başımda olsaydın. Gözlerinle alev alev yaksaydın İçimdeki aşkı sende tatsaydın. Gel desem gelemezsin bilirim Sev desem sevemezsin bilirim. Üç beş günlük değil hayallerim ..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli 04:44

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli

Avlaskani Cuneli şarkı sözleri ile Avlasǩani cuneli Ç̌epri megipinare Si golvali ioxi Ma eǩegipinare Emine nak ulur Naşǩvi do çoyisǩani Anderi na dosǩidu Him ç̌ipe boyisǩani Ela komemayoni Ǯulut̆ina ort̆aşa Uǩaçxe p..