#Ebru gündeş bana Öyle gel müzik dinle

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek 00:18

Teşkilatın Numarası İsteyen Moto Kuryeye Denk Gelmek

Tuzla'da maske takmadığı için polisler tarafından durdurulup ceza yazılmak istenen motorlu kurye , Bana teşkilatın numarasını verin, eniştemin numarasını gönderin sözleriyle Türkiye’nin gündemine oturmuştu...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Israrla alkolmetreye üflemedi 02:32

Israrla alkolmetreye üflemedi

İDDİAYA GÖRE ALKOLLÜYDÜ, KISITLAMA SAATİNDE TRAFİKTEYDİ, MASKESİ YOKTU, ÜSTÜNE BİR DE SİGARA YAKTI. AMA O POLİSİ SUÇLAMAYA KALKTI. İŞTE EKİPLERİN POLİS BANA TAKTI DİYEN O SÜRÜCÜYLE İMTİHANI...

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Kayınpeder damat kavgası! 02:12

Kayınpeder damat kavgası!

'KOCAM BENİ DÖVDÜ, REHİN ALDI' DEYİP BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ, ÇIKAN KAVGADA KAYINPEDER DAMADI HASTANELİK ETMİŞTİ.. TABURCU OLAN DAMAT İDDİALARI YALANLADI, OLAN BANA OLDU DEDİ...

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı... 02:42

Korsanların kaçırdığı denizcinin eşi anlattı...

NİJERYALI KORSANLARIN KAÇIRDIĞI TÜRK DENİZCİLERDEN BİRİ DE ÜNSAL DİLSİZ'Dİ. EŞİ YAŞADIĞI KORKUYU,, ENDİŞEYİ SHOW HABER'E ANLATTI. YETKİLİLERE SESLENİP ''NE OLUR BANA ÖLÜM HABERİNİ GETİRMEYİN'' DEDİ...

Evden kaçıp evlendi, hayatı kabusa döndü 02:11

Evden kaçıp evlendi, hayatı kabusa döndü

AŞKI UĞRUNA AİLESİNE SIRT ÇEVİREN GENÇ KADIN, MUTLU YUVA HAYALİ KURARKEN ŞİDDET BATAĞINA SAPLANDI... SONUNDA DAYANAMADI, 'KOCAM KAFAMI YATAK BAŞLIĞINA VURDU, SÜPÜRGE DEMİRİYLE BANA İŞKENCE ETTİ' DEYİP POLİSTEN YARDIM İST..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Genç kızı devlet babadan istediler... 01:58

Genç kızı devlet babadan istediler...

SEVGİ EVLERİNDE BÜYÜDÜ, OKUDU, MEMUR OLDU, GÖNLÜNÜ BİR POLİSE KAPTIRDI, ''BANA ASIL BABALIĞI DEVLET YAPTI' DİYEN GENÇ KIZIN, EVLENMEK İÇİN BİR ŞARTI VARDI..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Ailesini katleden çocuk ne anlattı? 01:59

Ailesini katleden çocuk ne anlattı?

ANNEM BANA KÖTÜ DAVRANIYORDU..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Oha Dememe Challenge 10:15

Oha Dememe Challenge

Merhabalar ben Mert Gültaş , bu video da oha dememe challenge yaptık gerçekten imkansız bir try not to say wow challenge oldu, şaşırtıcı ilginç komik ve eğlenceli bir video oldu. Bana destek olmak için kanalıma abone ola..

  • PengoTV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi 00:20

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi

Anneannesine Ajda Pekkan senden büyükmüş diyen torun ninemizden hiç beklemediği bir tepki almış. Nine ona yapılan bana yapılsa daha güzel olurum demiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun 03:52

İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun

Geceleri paylaşır düşlerle, bir çözümü yok ki bunun Yanlışa düşer çıkmazlara, bir dönüşü yok ki bunun Sevgi olsun, taştan olsun, ama benimle olsun Çile çeker aşkın mapusunda, bir kaçışı yok ki bunun Koşmayı seviyor ..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

Evlilik Düeti - Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit 02:36

Evlilik Düeti - Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit

“Matmazel bana verir misin kalbini? Al elimi hem kalbimi sensin sahibi.” ???? Karşınızda Nurhan Damcıoğlu ve Güner Ümit’ten “Evlilik Düeti” ????????..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Sertab Erener - İyileşiyorum 04:17

Sertab Erener - İyileşiyorum

Neyin Varsa Kaldırıp Çöpe Attım Saçlarımı Kestirdim Hemen Sarıya Boyattım Bitanem Diye Kaydetmiştim Ya Hani Telefonuma, Sildim Derhal Herkes Gibi Adını Yazdım Sensizlik Bana Çok İyi Geldi Ne Kadar Da İhmal Etmişim K..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..