#Ebru gündeş dön ne olur müzik dinle

Orhan Ölmez - Aldırma 03:19

Orhan Ölmez - Aldırma

Aldırma Şarkı Sözleri İle Kimseye kızmıyorum aslında Kırgın olabilirim yalnızca Ama sorsalar iyiyiz deriz hala Kimseye kin tutmam aslında Üzgün olabilirim yalnızca Ama sorsalar mutluyuz deriz hala Terk edildik inciti..

Canay Selim - Ertelendim 03:17

Canay Selim - Ertelendim

Ertelendim Şarkı Sözleri İle Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertele..

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Zerrin Özer - Anılarınla Gel 04:46

Zerrin Özer - Anılarınla Gel

Zerrin Özer - Anılarınla Gel Şarkı Sözleri bu akşam içimde hüzün var gözümde canlandı anılar ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum bu akşam içimde hüzün var sensiz geçmiyor bu akşamlar gönlümde dinmiyor arzular k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Sabır Taşı 03:13

Yalın - Sabır Taşı

Yalın Sabır Taşı Şarkı Sözleri Bi başlasam anlatmaya yol olur buradan uzaya Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Bi çağırsan olmaz mı ya uçulur buradan yurduna Ne sevdim ne sevdim ne sevdim seni ben Sabır taşı mıyı..

Yaşar - Beni Koyup Gitme 03:50

Yaşar - Beni Koyup Gitme

BENİ KOYUP GİTME Beni koyup gitme ne olursun Durduğun yerde dur Kendini martılarla bir tutma Senin kanatların yok Düşersin yorulursun Beni koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur. Gemiler sensiz gitsin b..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Kalbim 03:57

Kahraman Deniz - Kalbim

SÖZLER: yine kalbim ağrıyor, hiç kimse bilmez boşalttığım şişeler tanır beni kitaplar yazdım anlaşılmak için semtimin kendince aydın çocuğuyum yorulmadılar yok etmekten içimdeki çocuk usanmadı var etmekten varlığım tüm ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Hüseyin Altın - Dargınım 06:02

Hüseyin Altın - Dargınım

Ne olur yanıma kimse gelmesin, En yakın dotuma bile dargınım, Kime güvendiysem kırdı kalbimi, Canım bildiğime dargınım dargın, Dargınım yalan sözlere, Dargınım sahte yüzlere, Dargınım böyle kadere, Dargınım dargı..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider 03:26

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider

Bu zamansız gidişin Umurumda mı sanki Neler neler yaşadım Silemez miyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarım mı sanmıştın Ne farkeder ki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven ..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Garipses - Şansını Zorlama 02:34

Garipses - Şansını Zorlama

Geri dön bak elin hep aynı dönüyor Kendini tekrarlayan bi sürüsünüz Bi sürüsünüz de biz yaparsak çürürsünüz Ayık olun laik olun desem biraz ayıp olur sana Karın doyur salak Sanata karın doyurmak olarak bakanlar var Ve..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Baturalp – Herkese Eyvallah 05:07

Baturalp – Herkese Eyvallah

İçimdeki çocuk deli, deli oğlan çekip gitti Gidene dur demek olmaz, aldı gözümden feri Eyvallah Yarım kalan serüvenler mezarından bana inler Yüreğim düştü elime beni söyler beni bekler Eyvallah, eyvallah Kimine üç ki..

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesinin Anahtarı

Kız Kulesinin Anahtarı şarkı sözleri ile ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? Olsaydı olurmuş ama ..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Mustafa Sandal - Masum Gibi 02:52

Mustafa Sandal - Masum Gibi

Masum Gibi şarkı sözleri ile Durdun masum gı̇bı̇ karşımda Ben düşsem de denı̇ze Senı̇n gı̇bı̇ yılana sarılmam Yorgun galı̇bı̇yet alınmaz Kara sevda düştü mü dı̇llere Bunlar sayılmaz Taraf olur haı̇nler aşka Sen boşv..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın 03:47

Esra Elif - Karanlığıma Mavi Boyansın

Karanlığıma Mavi Boyansın şarkı sözleri ile Senin benimle ne derdin var? Geliyorum ah hüzünleri bir kenara at Elimde sevgin var, değerini bil kaybettiğin ufuklara bak Gözünü maviye döndür, kendini yak Ya da kendini sön..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.291 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..