#Ebru gündeş gel diyemem müizk dinle

Buray - Deli Kiz 03:09

Buray - Deli Kiz

Deli Kız Bu nasıl bir naz Vurdumduymaz Ben ardında yaşlı keman Sen deli saz Hangi telden bu Ne hicaz ne de caz Sen çaldıkça ruhumda Başlar bir ayaz Kuytu bahçemde baharsın Sen gül de güller utansın Nasıl da toprak kok..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Funda Arar - Armağansın (Akustik) 03:22

Funda Arar - Armağansın (Akustik)

Söz-Müzik: Süleyman Billor Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Bas Gitar: Hakan Maktav Klasik Gitar: Uğur Varol Klavye: Ozan Sarıboğa Kajon: Cengiz Ercümer Klarnet: Şükrü Tırkış “Armağansın” şarkısı sözleriyle; Tuttuğ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Bilal SONSES - Çat Kapı 02:18

Bilal SONSES - Çat Kapı

Söz, Müzik: Hakan Gülbiten(Harfe), Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Bağlama: Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan Çat Kapı Şarkı Sözleri; Sen tek kalanım, geçti yine..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:35

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Video Prodüksiyon: Videomite Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fa..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Reynmen - Az Sevdim (Official Video) 02:30

Reynmen - Az Sevdim (Official Video)

Reynmen - Az Sevdim ft. Özkan Meydan & Alican Özbuğutu (Official Video) Özkan Meydan & Alican Özbuğutu 808 adlı albümünün ikinci single çalışması Reynmen ''Az Sevdim'', Houze Istanbul etiketiyle yayında. Söz Müzik:..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Ferat Üngür Gesi Bağları 03:31

Ferat Üngür Gesi Bağları

GESİ BAĞLARI Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağ..

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O) 02:16

Şenol Evgi - Seviyorsan Ailenle Tanıştır #tiktok (Prod.F.S.O)

Şarkı sözleri: Kendine güven ver önce alıştır sonra da gel geçmişimi araştır Yüzüme vur diyemi benimlesin? git önce kendi geçmişini karıştır , Seni çok seviyorum demeyle olmuyor seviyorsan ailenle tanıştır , Made..

Sancak - Söz Ver 02:51

Sancak - Söz Ver

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Söz Ver Beni öldürmen lazım, soğumuşken sancım. En başından bile bile sana dönmem lazım. Ellerini çek üz..

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..