#Ebru gündeş senin olmaya geldim müzik dinle

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Yeni Yıl Rekoru Kimde 02:13

Yeni Yıl Rekoru Kimde

Yeni Yıl Rekoru Kimde ? Tarkan mı, Hadise mi, Murat Boz mu, Ebru Gündeş mi, Serdar Ortaç mı, Hande Yener Mi..

  • BETA tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Serhat Aydın - Misafir 03:46

Serhat Aydın - Misafir

Misafir şarkı sözleri ile Günün her saati her dakikası Seninle doldu taştı aklımın duvarları İlk gördüğüm günde anladım İçimdeki yarım kalanları tamamladım Görmüyor musun duymuyor musun Senin için çarpan yüreğimi E..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin 05:13

Pentagram - Bu Alemi Gören Sensin

Bu alemi gören sensin Yok gözünde perde senin Haksıza yol veren sensin Yok mu suçun bunda senin Bu alemi gören sensin Kainatı sen yarattın Herşeyi yoktan var ettin Beni çıplak dışar' attın Cömertliğin nerde seni..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Meltem Erensoylu - Hey Ya 03:15

Meltem Erensoylu - Hey Ya

Hey Ya şarkı sözleri ile Korkma çekinme senın ılacın bende Baharım uyumustu senınle actım yıne Aşk bır fırtınadır yaşanır mı sessızce Öpüşürken meltemdir deprem olur sevişince Ille sen ılle Sahıp cık bu delıye Ille s..

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..