#Ebru gündeş senin olmaya geldim müzik dinle

Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil 05:51

Su Aygırı Yavrusuna Ne Yaptığı Anlaşılamayan Fil

Açılın ben geldim, ben geldiysem kimse su da kimse kalmayacak edası ile giriş yapıyor fil. Görüleceği üzere filimiz erkek. Dişi olsa bir şekilde evlat edinmeye çalışıyor diyebiliriz. Ancak ne seviyor ne dövüyor... İstes..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şişe Çevirme Chalıncı Yapan  Hakan 03:48

Şişe Çevirme Chalıncı Yapan Hakan

Hakan kardeşimize tesadüfen denk geldim. Sadece 4 takipçisi var ama kendisi o kadar özgüvenli ki çektiği videolara 40.000 like istiyor. Bu videosunda da kendi deyimiyle şişe çevirme chalıncı yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını  Verdi 01:03

Polisin Alkol Kullandın Mı Sorusuna Hacıyım Cevabını Verdi

Zonguldak'ta kontrolden çıkan kamyonet önce duvara çarptı ardından da yolun kenarındaki bahçeye uçtu. Kendi imkanlarıyla araçtan inen sürücü, polisin “Alkol kullandın mı sorusuna” ise gülerek “Hacca gittim geldim ne alko..

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Söyleyen Gelin Sosyal Medyayı Salladı

Kırşehir'de bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi topladı. Kendi düğününde Neşet Ertaş'ın Şu fani dünyaya geldim gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla hayran bıraktı...

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin 02:41

Düğününde Neşet Ertaş Türküleri Seslendiren Gelin

Kırşehir'de düğününde Neşet Ertaş'ın Şu Fani Dünyaya Geldim Gidiyom eserini seslendiren gelin performansıyla seyredenleri hayran bırakmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı 04:36

Murat Cemci̇r Demet Özdemi̇r Beni̇m İçi̇n Salon Kapattı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” filmi dün Etiler’de özel gösterimle seyirciyle buluştu. Bu özel gösterime oyuncu kadrosundan Demet Özdemir ve Okan Çabalar katılırken Cengiz Bozkurt, Hande Doğandemir ve Murat Cemcir’de arkad..

  • BETA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic - Balayına Phuket'e Giden Kız Makyajı 11:31

Danla Bilic - Balayına Phuket'e Giden Kız Makyajı

Ben geldimmmm! Phuket’in serin mavi sularından altın kumlarından çıkıp geldim desem baya büyük yalan olur. Phuket eşittir dedemin köyü. İzleyin siz de görceksiniz. ÖPTÜM.....

Rıza Esendemir Sorusu İrem Derici'yi Çılgına Döndürdü 02:31

Rıza Esendemir Sorusu İrem Derici'yi Çılgına Döndürdü

Bir Ödül Töreni'nde sarfettiği ''Eşşek Cennetine Gidip Geldim'' sözleri ile ilgili açıklama yaparken bir gazetecinin yönelttiği Rıza Esendemir sorusu İrem Derici'yi çılgına çevirdi ......

  • BETA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske 10:59

Cansu Yegin Pahalı Ürünler Soyulabilen Slıme Maske

Yiiine ve yine bir ürün inceleme/birlikte deneyelim videosuyla geldim.Görüntüsüyle,yapısıyla,kokusuyla herşeyiyle ilginç bi’maske bence bu! Dr. Jart’ın maskeleri genel olarak değişik oluyor zaten.:) Bu arada etkisi hızlı..

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum 13:56

Merve Kutlu Tırnak Etlerimden Manikürsüz Nasıl Kurtuluyorum

Merhaba biricikleeerrr. Nazarlardan koptum geldim. ???? Tırnaklarım son 4 gündür çat çut kırılıyor ve ne yaparsam yapayım bir türlü tamamen kopmasını engelleyemedim. Hal böyle olunca sizlerin de fikirleri yardımıyla böyl..

Selma Çiçekdal Fi Dizisi Duru Makyajı 22:53

Selma Çiçekdal Fi Dizisi Duru Makyajı

Duru Makyajımla Geldim.Temiz Cİlt Bebeksi Dudaklar İçin İyi Seyirler...

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu 00:44

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu

Hande Erçel Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gitti. Hastalığa Yakalanan Hande Erçel, “Sesim çıkmıyor Hasta Oldum. Yoğun Bir Çalışmaya Girdim Ve Hastalandım. Hasta Halimle İzle..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı 13:36

Turkish Classics - Relaxation Music - Çiçek Pasajı

1.Beni Canımdan Ayırdı 2.Göze Mi Geldim Sen Mi Unuttun 3.Yine Bu Yıl Ada Sensiz 4.Sarı Kurdelam Sarı Artist:Serdar Erbaşı Album: Çiçek Pasajı (Cite de Pera)..

Eski sevgiliden iğrenç tuzak! 02:39

Eski sevgiliden iğrenç tuzak!

50 YAŞINDA BİR KADIN... SEVGİLİ TUZAĞINA DÜŞTÜ, UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNET SİTELERİNE SERVİS EDİLDİ... TAM 15 YILDIR O VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞIYOR... 'YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM, ÇOCUĞUM BİLE BENİ İSTEMİYOR' DİYEN..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia! 01:55

Survivor 2017 Ünlüler Takımı'ndan Büyük İddia!

Survivor 2017 öncesi Ünlüler Takımı iddialı konuştu. Büyük bir çekişmeye sahne olacak olan Survivor 2017'de Ünlüler Takımı Gönüllüler karşısında çok iddialı... Survivor 2017 heyecanı 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..