#Ebru gündeş sevme yanarsın müzik dinle

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

Yavru Kedi Bebeğin Şefkatli Kollarında Boğulması 01:34

Yavru Kedi Bebeğin Şefkatli Kollarında Boğulması

Aslında büyük insanların küçük çocukları sevme şeklide bu değil mi? Boğarcasına... Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkekler Ne Sever? Röportaj 03:51

Erkekler Ne Sever? Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara mikrofon uzatılmış ve erkekler ne sever sorusu sorulmuş, bakalım erkekler ne severmiş...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlar Ne Sever? Röportaj 02:55

Kadınlar Ne Sever? Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara mikrofon uzatılmış ve kadınlar ne sever sorusu sorulmuş, bakalım kadınlar ne severmiş...

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 02:35

Gökhan Güney Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Ölürsem kabrime gelme istemem Ölürsem kabrime gelme istemem İnim inim inle ölme istemem İstemem Allah istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Acıyıp lütfedip sevme istemem İstemem All..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

Yeni Doğan Kardeşini Sevmelere Doyamayan Minik 00:39

Yeni Doğan Kardeşini Sevmelere Doyamayan Minik

Aileye yeni katılan üyeye sevgisini çok güzel gösteren minik çocuğun mutlu eden o anlarını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları 40:53

En Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserlerinden seçerek hazırladığımız Serap Mutlu Akbulut - Mediha Şen Sancakoğlu - Mustafa Oruç gibi bir çok usta sanatçının seslendirdiği bu karışık SanatMüziği albümünü siz değerli dinle..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle 2:08:44

Ölü Ozanlar Derneği Yabancı Film İzle

Geleneklerine sıkı sıkıya bağlı yüksek prestijli bir okula yeni gelen aykırı bir öğretmenin bir kaç öğrencinin hayata bakış açısının değiştirmesini konu alır. İzlemeyenler için filmin özetinin bu kadar olması yeterli. G..

  • PengoTV tarafından
  • 12.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kardeş Sevgisi 01:23

Kardeş Sevgisi

Kardeşi çiçeklerden, böceklerden kara başlı köpeklerden daha çok sevme durumudur. hiç bir şeye benzemez. pek gariptir. insanın içine dolar, onu yufka yürekli yapar...

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karşılaştığı Köpeği Seven Kutup Ayısı 00:25

Karşılaştığı Köpeği Seven Kutup Ayısı

Kanada’da çekilen görüntülerde hayvanların birbirleriyle sahiden ne değin iyi anlaştıkları bir kere daha gözler önüne serildi. Sırık ayısının Eskimo köpeğini sevme anı herkesin içini ısıttı. İşte o anlar:..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görüntülendi 01:00

Nesli tükenmekte olan caretta caretta Çanakkale Boğazı’nda böyle görün

Çanakkale’de zıpkınla avladığı balıklarla adından söz ettiren rekortmen dalgıç Müjdat Turan, bu kez denizin dibinde görüntülediği caretta carettayı sevme fırsatı buldu. Zıpkınla balık avı için su altına dalan Turan, kame..

O cani kadın yine ortaya çıktı! 01:55

O cani kadın yine ortaya çıktı!

KEDİLERİ SEVME BAHANESİYLE KANDIRIYOR, SONRA ONLARI BIÇAKLAYIP VAHŞİCE ÖLDÜRÜYORDU... SHOW HABER'İN 8 AY ÖNCE EKRANA GETİRDİĞİ O CANİ KADIN YİNE ORTAYA ÇIKTI... BU KEZ YAVRU BİR KEDİYİ KATLETTİ... ELİNDE BIÇAĞIYLA, SUÇÜS..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla 03:55

HiraiZerdüş - Ferat ÜNGÜR - Dur Leyla

HiraiZerdüş | Ferat Üngür - Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları - Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme t..

hiraizerduş - dur leyla 03:50

hiraizerduş - dur leyla

Dur Leyla İnci boncuk olmuş yürek kafesi Dilim ah u zarda duy Leyla Leyla Gönlüm Umman oldu derin suları Umudum sendedir dur leyla leyla Ey kaşları ebru zülfü siyahım Atma bu sineme taş Leyla Leyla Bana gel diyors..

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..