#Ebru yaşar bir kızıl goncaya benzer dudağın müzik dinle

Avukatları İlk Kez Açıkladı! Boşanma Neden Gerçekleşemi̇yor 24:50

Avukatları İlk Kez Açıkladı! Boşanma Neden Gerçekleşemi̇yor

Avukatları İlk Kez Açıkladı! Boşanma Neden Gerçekleşemi̇yor..

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı 01:54

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı

İstifa Eden Ak Parti İlçe Başkanına Fetö'den Gözaltı Çorum'da dün sağlık sorunları gerekçesiyle istifa ettiği açıklanan AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Avukat Yaşar Anaç, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. ..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.445 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Kırmızı Fil'lerin Görüntülenmesi 01:00

Kırmızı Fil'lerin Görüntülenmesi

Kenya'da çekilmiş bu videoda bir fil ailesi geçiş yapıyor. Videoyu özel kılan ise soyları tükenmekte olan 'kırmızı' veya 'kızıl' türden olmaları....

  • PITIRCIK tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zehirsiz Yılan Isırığı 05:04

Zehirsiz Yılan Isırığı

Kızıl yılan diye geçiyor.Zehirsiz yılan.Fakat oldukça saldırgan.Dün bu türün 2 metre büyüklüğünde olanı bu yavruyu yakaladığım yere yaklaşık 50 metre uzaklıkta evine giden bir kişiye saldırdığını kendi ağzından duydum.Ta..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Bahçeli Kükredi; Gerekirse Afrin'e Giderim, Seve Seve Canımı Veririm 11:59

Devlet Bahçeli Kükredi; Gerekirse Afrin'e Giderim, Seve Seve Canımı Ve

Devlet Bahçeli Partisinin Grup Toplantısında Muhteşem Bir konuşmaya Daha İmza Attı. Bozkurt İşareti ve Kızıl Elma Söyleminden Rahatsız Olanlara, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü. (06.02.2018)..

Winx Club 2. Sezon 10. Bölüm - Kodeks'in Mahzeni 23:11

Winx Club 2. Sezon 10. Bölüm - Kodeks'in Mahzeni

Trix, Kızıl Çeşme'deki yeni yer yerine Codex' den bir parça ele geçirebilmek için saldırır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü 00:50

Londra'da Gökyüzü Kızılımsı Renge Büründü

Avrupa’nın kuzey batısı ve özellikle Britanya Adası’nı etkisi altına alan Ofelya Kasırgası, pazartesi günü Londra’da havanın renginin değişmesine neden oldu. Meteoroloji uzmanı Grahame Madge’in The Independent’a yaptığı..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu 02:00

Mike Tyson Boks Maçındaki Esrarengiz Cep Telefonu

Mike Tyson’ın 1995’te Nevada’da gerçekleşen boks maçından bir görüntü, komplo teorisyenlerini harekete geçirdi.Görüntüde ön sıralardan bir seyircinin karşılaşmayı günümüz akıllı telefonlarına benzer bir cihazla fotoğrafl..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kidnap Anne Yabancı Film İzle 1:34:56

Kidnap Anne Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ramazan Pidesi 06:20

Ramazan Pidesi

Malzemeler: 3 su bardağı un, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 tatlı kaşığı şeker, Susam, Çörekotu, 1 yumurta sarısı. Ramazan geldi h..

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı 02:36

WATTOZZ Silahlı İnsansız Deniz Aracı

WATTOZZ SİDA Yüzde yüz yerli ve milli silahlı insansız deniz aracı WATTOZZ, görünüm itibari ile tamamen bir vatoz balığı şeklinde ve büyüklüğünde olup bu alanda dünyada tektir. WATTOZZ su altında balina, yunus balığı gi..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..