#Ebru yaşar bir kızıl goncaya benzer dudağın müzik dinle

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori 10:55

İnsanlığı Birçok Şeytani Fikirle Tanıştıran 9 Bilimsel Teori

İnsanlık tarihinde, hataların ve yanlış seçilen yöntemlerin milyonlarca insan için feci sonuçlar doğurduğu birçok korkunç örnek vardır. Zaman içinde insanların bazen ne büyük yanılgılar içine düşmüş olduğunu kanıtlayan 1..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Teletabıler 13:10

Teletabıler

Çocukluğumuzun unutulmaz çizgi filmi.Teletabiler (özgün adı: Teletubbies), çocuklar için yapılmış bir televizyon dizisidir. Dünya genelinde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuş animasyona benzer birçok kavramın olduğ..

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

İnsanlar Gibi Davranıyo :) 02:36

İnsanlar Gibi Davranıyo :)

Genelde Shrek Adı verilen bir türdür. Biraz maymuna benzer. Tıpkı bir insan gibi uzatılanı eliyle alıyo ve çatalla yemek yiyo...

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu! 10:41

Emine Dünkü Kombinin Aynısı İle Geldi Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Emine Aydın dünkü eldiven kombinine benzer yine eldivenli bir kombin yapınca yarışmacılar bu duruma itiraz etti. Deniz Serkanova ise Emine'..

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tayland Sokak Lezzetleri - Nit Noi 08:38

Tayland Sokak Lezzetleri - Nit Noi

Noddle'ye benzer bir şekilde yapılan ama tayland'a özel malzemeleri olan nit noi bir tayland vazgeçilmezi...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Spor Salonunda Korkunç Olay! 00:17

Spor Salonunda Korkunç Olay!

Avustralya'da bir spor salonunun kamerasına kaydedilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Görüntülerde spor salonundaki adam, ağırlık çalıştığı sırada bir anda ağırlık boğazına düştü. Avustralya Morayfield'de yaşana..

Bayağı Sarıasma 00:31

Bayağı Sarıasma

Bayağı sarıasma (Oriolus oriolus), sarıasmagiller (Oriolidae) familyasından pembe gagalı, sarı renkli ötücü bir kuş türü. Erkeği göz alıcı derecede sarı ve kanatları siyah renkli, gagası pembedir. Dişisi erkeğine benzer ..

  • JET TV tarafından
  • 1.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete Fragmanı 01:14

Jet Sosyete Fragmanı

Jet Sosyete Fragmanı Yayınlandı. Bir Zamanlar Avrupa Yakası'nın Kasıp Kavurduğu Diziye Benzer Bir Dizi İle Tekrar Televizyon Ekranlarına Gelen Jet Sosyete Star TV'De Başlıyor...